Menu

Στο τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο Buckinghamshire της Βρετανίας, ο καλών δεν
μπορούσε να μιλήσει. Άκουγαν όμως πως ανάσαινε βαριά και, αν και δεν κατάλαβαν ακριβώς περί τίνος επρόκειτο, βρήκαν τη διεύθυνση, από τον τηλεφωνικό αριθμό- και έσπευσαν να συνδράμουν όποια κι αν ήταν η ανάγκη.

undefined

Αλλά εκείνος που είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ήταν τελικά ο 2χρονος Leighton, ο σκύλος της Mary Amos-Cole που είχε αρπάξει το τηλέφωνό της και είχε καλέσει με τα δόντια το «999», από τον κήπο του σπιτιού στο Edlesborough.

«Έφτασε εδώ η αστυνομία, μου είπε πως κάποιος είχε τηλεφωνήσει και βαριανάσαινε», περιγράφει η Amos-Cole στο BBC. «Είναι πολύ άτακτο σκυλί, ευτυχώς όλοι θεώρησαν πως επρόκειτο για αστείο…».

undefined

Ο Leighton είναι γνωστός «κλέφτης» και αγαπημένα του αντικείμενα είναι τα κινητά τηλέφωνα. Όταν άρπαξε τη συσκευή και έτρεξε στον κήπο, η Amos-Cole έτρεξε να του την πάρει αλλά δεν είχε ιδέα πως είχε καταφέρει να πατήσει με τα δόντια του τρεις φορές το 9.«Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία, ρωτούσε αν ήμουν καλά. Τότε κατάλαβα πως κάτι πρέπει να είχε κάνει ο Leighton», τονίζει η Mary. «Οι αστυνομικοί μού είπαν πως άκουγαν κάποιον να βαριανασαίνει κι έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει».

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top