Menu

Το δύο μηνών Τσιουάουα έχει ροζ γούνα ενώ οι εθελοντές που το βρήκαν στο Πάλο Άλτο την προηγούμενη εβδομάδα, προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη μπογιά χωρίς αποτέλεσμα.

Το κουταβάκι ονομάστηκε Κάντι από τους εθελοντές που το διέσωσαν και δόθηκε σε νέους ιδιοκτήτες εχθές, παρόλο που υπήρξαν 100 άνθρωποι που ήθελαν να το υιοθετήσουν μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της που είχε ως σκοπό να βρεθούν οι αρχικοί ιδιοκτήτες.«Μας ήταν λίγο παράξενο όταν την πρωτοείδαμε μιας και δεν μοιάζει με ένα συνηθισμένο αδέσποτο σκύλο λόγω του ότι είναι βαμμένο το τρίχωμα της», είπε ο Σκοτ Ντελούτσι, εθελοντής από το καταφύγιο όπου πήγε η μικρή Κάντι.
Το κουταβάκι βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου από κάποιον περαστικό που τα μάτια του διέκριναν το λαμπερό και περίεργο τρίχωμα του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο καταφύγιο όπου και εξετάστηκε. Οι εθελοντές βρήκαν ότι το ποδαράκι της ήταν σπασμένο, πιθανότατα από κάποια κακουχία των ιδιοκτητών ή άλμα που έκανε από καναπέ ή κρεβάτι. Επίσης δεν φορούσε κολάρο, ούτε είχε μικροτσίπ, γεγονός που δυσκόλεψε τους εθελοντές να βρούνε τους ιδιοκτήτες.«Η Κάντι βρήκε ένα υπέροχο σπιτικό» είπε ο Ντελούτσι και συνέχισε: «Θέλουμε να υιοθετηθούν και τα άλλα 30 Τσιουάουα του καταφυγίου. Μπορεί να μην είναι δύο μηνών και να μην έχουν ροζ γούνα αλλά θέλουμε να τα υιοθετήσουν ξεχωριστοί άνθρωποι όπως την Κάντι».

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top