Menu

Από την όψη τους μπορεί κανείς να καταλάβει πως οι γάτες της φωτογραφίας είναι πολύ… σκανταλιάρες.
Σύμφωνα με το BBC, είναι υπεύθυνες για την έξαρση της… παραβατικής συμπεριφοράς στην Αγγλία. Ο 3χρονος Theo (δεξιά στη φωτογραφία), που ζει με τους Rachael Drouet και Paul Edwards από το Ipswich είναι γνωστό «κλεφτρόνι» και συχνά φέρνει σπίτι κλοπιμαία και λάφυρα από τα γειτονικά σπίτια.



Φέτος όμως, τον συνεπήρε πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων και αντί για τα συνήθη «δώρα» του, κάλτσες, ρούχα, φορτιστές κινητών τηλεφώνων και παιχνίδια άλλων γατιών, επέλεξε χριστουγεννιάτικα στολίδια που οι ιδιοκτήτες του πιστεύουν πως έκλεψε από τα δέντρα των γειτόνων τους.



Την ίδια ώρα στο Luton, ο 3χρονος Denis (αριστερά στη φωτογραφία) επιδίδεται στη συνηθισμένη δράση της εποχής: τον υπόλοιπο χρόνο επιστρέφει σπίτι του με… κλεμμένα εσώρουχα, αλλά τα Χριστούγεννα φέρνει χαρτιά περιτυλίγματος- χωρίς το περιεχόμενό τους.

Αγαπημένα του είναι επίσης τα παπούτσια, οι βούρτσες και οι Barbie.



Η ιδιοκτήτριά του Lesley Newman, πιστεύει πως ο Denis σκαρφαλώνει στις… μπουγάδες των γειτόνων και φέρνει σπίτι τα «δώρα» του.

Πλέον κρατά όλα τα λάφυρα σε ένα μεγάλο κουτί, μήπως κάποιος τα αναζητήσει.

«Είναι ντροπή να χτυπάς τις πόρτες των γειτόνων, ειδικά εκείνων που δεν ξέρεις καλά, και να τους ρωτάς αν αυτό το μασημένο και σαλιωμένο στολίδι κρεμόταν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους», λέει η Drouet.



Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top