Menu

Ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό τεσσάρων επικίνδυνων πιτ μπουλ,
τα οποία κατασπάραξαν μια γυναίκα που έκανε τζόκινγκ στο Λιτλροκ της Καλιφόρνια, διεξάγουν οι Αρχές.

Μια οδηγός είδε το πρωί της Πέμπτης τα πιτ μπουλ να επιτίθενται στην 63χρονη γυναίκα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ άρχισε να κορνάρει στην προσπάθειά της να τρομάξει τα σκυλιά.

Ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο είδε μόνο έναν από τους τέσσερις σκύλους να επιτίθεται στη γυναίκα και προσπάθησε να τον κυνηγήσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Η άτυχη 63χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν ακόμα στο ασθενοφόρο.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή και κατέσχεσαν οκτώ σκύλους για να ερευνήσουν αν συνδέονται με την επίθεση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα τέσσερα από τα οκτώ σκυλιά κατέσχεσαν κατασπάραξαν τη γυναίκα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις και ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν κυκλοφορούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τέσσερα ύποπτα σκυλιά έχουν ίχνη αίματος. Το στοιχείο αυτό δεν αποδεικνύει ότι επιτέθηκαν στη γυναίκα, οπότε οι Αρχές αναμένουν τις εργαστηριακές εξετάσεις.

PITBULL ΕΦΑΓΕ ΒΡΕΦΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ!

econews

Δημοσίευση σχολίου

  1. Θεωρείτε οτι φταίνε τα ζώα! Μάλλον τα μεγάλα ΖΩΑ φταίνε που εκπαιδεύουν τα ζώα τους και τους καλλιεργούν τέτοια ένστικτα ώστε να γίνονται τόσο αιμοβόρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω ενα πιτ μπουλ και αν νομιζετε οτι φταινε τα σκυλια κανετε λαθος ειναι οπως θα τα μαθεις το δικο μ π.χ ειναι φιλικο μ αυτους που μπαινουν στο σπιτι μ αλλα οταν θα περασουν τν πορτα μαζι με καποιον απο τν οικογενεια και εξω ειναι φιλικο μ τς ξενους αλλα το βραδυ μολις ακουσει κατι γαυγιζει σαν τρελοο φυσικο και επομενο ειναι οτι αν μπει καποιος στο σπιτι θα του ορμιξει ...τωρα αν αυτος που ειχε αυτο το πιτ μπουλ ειναι τοσο ανιδαιος που τρελενε τα σκυλια τι να σας πω;;;;;τα συγκεκριμενα σκυλια εχουν απο μωρα το ενστιχτο του φυλακα αλλα οχι οτι απο μονα τους σκοτωνουν!!!!ο ανθρωπος φταιει σε αυτες τις περιπτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top