Menu

Η Dianna Hanson εργάζονταν από τον Ιανουάριο στο κέντρο προστασίας άγριων ζώων -και ειδικότερα αιλουροειδών- «Cat Haven»,
που βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια. Η 24χρονη λάτρευε τα ζώα κάτι που επιβεβαιώνει η σελίδα της στο Facebook, αλλά και συγγενείς της.
Ωστόσο, χθες βρήκε τραγικό θάνατο από ένα αφρικανικό λιοντάρι, 5 ετών και βάρους 160 κιλών, μέσα σε κλουβί. Το λιοντάρι, μάλιστα, με την ονομασία Cous Cous, ήταν ένα από τα αγαπημένα της, όπως δήλωσε ο πατέρας της.Το κέντρο προστασίας δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση με λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ατυχήματος, όπως γιατί η γυναίκα βρίσκονταν μέσα στο κλουβί του λιονταριού. Υποσχέθηκε βέβαια, να ερευνήσει αν ακολουθήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας.Από το γραφείο του σερίφη ανακοινώθηκε ότι μια άλλη υπάλληλος προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του λιονταριού. «Όμως όλες οι προσπάθειες απέτυχαν».Ο αναπληρωτής σερίφης ήταν αυτός που τελικά πυροβόλησε και σκότωσε το λιοντάρι ώστε να απελευθερώσει τη γυναίκα και έπειτα να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Οι προσπάθειες, όμως απέβησαν άκαρπες. «Το θύμα πέθανε στο ίδιο σημείο», αναφέρει η ανακοίνωση.Το λιοντάρι, που είχε γεννηθεί και μεγαλώσει σε αιχμαλωσία, βίντεο.

Το λιοντάρι, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top