Menu

Ο 62χρονος Paul Marshallsea από τη Μεγάλη Βρετανία ετοίμαζε το φαγητό για τη σύζυγο και την κόρη του στο δωμάτιό τους, κοντά στην παραλία Bulcock στο Queensland της Αυστραλίας, όταν ξαφνικά άκουσε κραυγές...

Αμέσως κατάλαβε από τις φωνές ότι καρχαρίας είχε εμφανιστεί στην παραλία.
Ο άνδρας έτρεξε προς την θάλασσα, βούτηξε στα νερά και έπιασε τον καρχαρία από την ουρά, για να τον απομακρύνει από τα νερά, όπου κολυμπούσαν πολλά παιδιά.
Τις σκηνές κατέγραψε τηλεοπτικό συνεργείο, που βρισκόταν εκεί κοντά.
«Με κατέλαβαν τα ένστικτά μου και δεν το σκέφτηκα πολύ. Απλά τον άρπαξα από την ουρά. Ξαφνικά έκανε μια απότομη κίνηση προς το μέρος μου, αλλά ευτυχώς δε με βρήκε. Λίγο έλειψε να μου δαγκώσει το πόδι. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είπε ο ίδιος.
«Ξέρω ότι ήταν επικίνδυνο αυτό που έκανα, αλλά την ίδια στιγμή ήταν τόσο όμορφος. Πρέπει να τα σεβόμαστε τα ζώα. Ορισμένοι θα πουν ότι ήταν ανόητο αυτό που έκανα, αλλά όταν βλέπεις ένα τόσο όμορφο πλάσμα να παλεύει να σωθεί, κατά βάθος ξέρεις ότι θες να το βοηθήσεις», πρόσθεσε.
Εκπρόσωπος της ακτοφυλακής δήλωσε: «Δε συνιστούμε στους λουόμενους να πιάνουν τους καρχαρίες, όμως αυτός ο κύριος έκανε πολύ καλή δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top