Menu

Την είδηση έκανε γνωστή κάτοικος της περιοχής, που έστειλε και τη σχετική φωτογραφία. Στην επιστολή του στο lamiareportgr αναφέρει:

''Το απόγευμα της μέρας που πέρασε έκανα μία βόλτα με τα πόδια γύρω από το χωριό μου. Ξαφνικά αντίκρισα ένα θλιβερό θέαμα, που μιας και είχα μαζί μου φωτογραφική μηχανή, είπα να το μοιραστώ. Σε ένα σημείο κοντά στο υδραγωγείο της κοινότητας Λιανοκλαδίου είδα ένα σωρό από σκουπίδια, πλαστικά κλπ.
Αυτό δεν ήταν το μόνο που μου απέσπασε την προσοχή, διότι σκουπίδια σ΄ εκείνη τη περιοχή και γύρω απ το χωριό γενικά ρίχνουν πολλοί. Δίπλα απ τα σκουπίδια ακριβώς, κάποιοι ανεγκέφαλοι είχαν σκοτώσει μια πανέμορφη αλεπού και τη κρέμασαν στο δέντρο, τοποθετώντας στα κλαδιά του φυσίγγια προς επίδειξη. Μάλλον στόλιζαν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο!Τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας, πέρα απ' το οτι μας κάνουν να παραμελούμε το περιβάλλον στο βωμό της επιβίωσης, ωθούν και κάποια άτομα να βρίσκουν το χαμένο τους ηθικό, ξεσπώντας πάνω σε πιο αδύναμα πλάσματα''.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top