Menu

Στο «Καταφύγιο Ζώων Κορωπίου», η 70χρονη Βάσω Ιωάννου φιλοξενεί 60 περίπου σκύλους.
Τα έξοδα για τροφές, φάρμακα και ιατρική φροντίδα όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά και το «Καταφύγιο» βασίζεται σε εθελοντική βοήθεια. Στην προσπάθειά της να συγκεντρωθούν χρήματα και να συνεχίσει να παρέχει τις απαιτούμενες φροντίδες στα ζώα που έχει μαζέψει από το δρόμο, έβγαλε ένα ημερολόγιο τοίχου-επιτραπέζιο του 2013 με φωτογραφίες από τα σκυλάκια που βρίσκονται στο «Καταφύγιο».



Το κάθε ημερολόγιο κοστίζει 5 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε πηγαίνοντας εκεί, είτε τηλεφωνώντας στο 6945419668, θα σας το φέρουν στο σπίτι σας αν μένετε στις γύρω περιοχές ή θα σας σταλεί με αντικαταβολή. Όπως βλέπετε πάντως, αρκετοί επώνυμοι, ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια του «Καταφυγίου» και προμηθεύτηκαν το ημερολόγιο, γνωρίζοντας ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο.



Οι Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξης Κωστάλας, Ευγενία Μανωλίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Λιανός, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες και Βασίλης Μπουλούμπασης, είναι μερικοί από αυτούς που αγόρασαν το ημερολόγιο στηρίζοντας το «Καταφύγιο Ζώων Κορωπίου». Άλλωστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε τα αδέσποτα!
Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top