Menu

Tori, Smoking Orangutan In Indonesia...
Η Τόρι είναι ένας αξιαγάπητος θηλυκός ουρακοτάνγκος, που έχει υιοθετήσει μία κακή συνήθεια: εδώ και δέκα χρόνια, καπνίζει σαν φουγάρο!Η συμπαθής Τόρι είναι ατραξιόν του ζωολογικού κήπου της πόλης Σόλο, στην Ινδονησία. Οι επισκέπτες γνωρίζουν το... μεράκι της και της πετούν αναμμένα τσιγάρα μέσα στο κλουβί της. Η Τόρι τα παίρνει από το έδαφος και τραβάει τις... τζούρες της γεμάτη ικανοποίηση.

Κι αν το φτωχό ζωντανό δεν καταλαβαίνει ότι βλάπτει την υγεία του, οι φύλακες επιτέλους το κατάλαβαν και ετοιμάζονται να κόψουν μαχαίρι το τσιγάρο.

Αφού κάνουν εξετάσεις στην Τόρι για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει κάνει το τσιγάρο στον οργανισμό της, σχεδιάζουν να βάλουν ένα πυκνό συρματόπλεγμα γύρω από το κλουβί της, ώστε να μην χωρούν τα τσιγάρα των επισκεπτών.

Στη συνέχεια, η Τόρι θα μετακινηθεί σε ένα απομακρυσμένο σημείο, για να μην έρχεται σε ερπαφή με ανθρώπους και... «ξανακυλήσει»!

Δημοσίευση σχολίου

  1. eleos! pws to epitrepoun auto? alla fantazome psoo skata tha einai o zwlogikos!!!eutixos meta apo 10 xronia to katalavan kai thn pane gia apotoxinosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top