Menu

Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο Ξάνθης ΣΩΖΩ, μια νεαρή κοπέλα είδε την ασυνείδητη ενέργεια και ειδοποίησε αμέσως το φιλοζωικό σωματείο, ενώ παράλληλα η ίδια σοκαρισμένη από την εικόνα μετέφερε το άτυχο κουτάβι σε κτηνίατρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό το φιλοζωικό σωματείο Ξάνθης αναφέρει: «Το περασμένο Σάββατο, με την μαρτυρία μιας κοπέλας, κάτοικος Ξάνθης στην οδό Περικλέους, πέταξε από το μπαλκόνι του το κουτάβι της φωτογραφίας στο δρόμο, μπροστά στα μάτια της κοπέλας η οποία ειδοποίησε το Σωματείο και σοκαρισμένη μετέφερε το σοβαρά τραυματισμένο ζώο σε κτηνίατρο. Το ζώο δυστυχώς απεβίωσε μετά από λίγες ώρες.
Η κοπέλα πήγε στην αστυνομία όπου και έγινε αναφορά! Ο άνθρωπος όμως αυτός παρά το έγκλημα που διέπραξε συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και αναρωτιόμαστε, μήπως δεν είναι έγκλημα να κακοποιείς και να σκοτώνεις ένα ζώο; Πρέπει να γίνει καταγγελία από κάποιον για να νοιαστούν οι αρχές να κάνουν κάτι ή ίσως μετά από κάποια δημοσίευση του γεγονότος θα κινηθούν πιο γρήγορα; Το να αφαιρείς μια ζωή, είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρείται!»
Πηγή: thrakitoday.com

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top