Menu

Είναι σπάνια σε είδος αλλά και μοναδικά σε ό,τι αφορά τις πόζες και τις εκφράσεις τους… Σκίουροι, χελώνες, σκύλοι και πολικές αρκούδες που τρέχουν ή πλατσουρίζουν στο νερό, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό κολάζ εικόνων και αποδεικνύουν ότι όταν οι
φωτογράφοι βρίσκονται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, τότε μια εικόνα είναι «χίλιες λέξεις».Η εφημερίδα Telegraph έδωσε στη δημοσιότητα τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εβδομάδας που μας πέρασε… Όλες τους είναι αναμφίβολα χαριτωμένες ωστόσο δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς ότι την παράσταση «κλέβει» η υπέρβαρη γάτα με το όνομα Garfield αλλά και ο γενναιόδωρος και ρομαντικός βάτραχος με το λουλούδι του.



Είναι ίσως η πιο παχύσαρκη γάτα που έχουμε δει ποτέ. Μεταφέρθηκε πρόσφατα σε κέντρο διάσωσης στο Λόνγκ Άιλαντ, όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης της. Το προσωπικό έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να την βάλει σε δίαιτα ενώ αναζητά και έναν νέο ιδιοκτήτη που θα την βοηθήσει να παραμείνει υγιής και δραστήρια.



Ποιος είπε ότι μόνο οι άνθρωποι προσφέρουν λουλούδια; Η φωτογράφος της άγριας φύσης Megan Lorenz απαθανάτισε τον βάτραχο αυτό στην Κόστα Ρίκα να κρατάει ένα πορτοκαλί λουλούδι το οποίο συμπληρώνει την πανδαισία χρωμάτων της φωτογραφίας.



Αφού η μητέρα τους αρνήθηκε να τα ταΐσει, τα δύο νεογέννητα τιγράκια αναζήτησαν τη θαλπωρή στη σκυλίτσα ράτσας Σαρ Πει με το όνομα Κλεοπάτρα.

Τα ροζ δελφίνια αποτελούν αξιοθέατο στο Χονγκ Κονγκ. Απειλούνται όμως με εξαφάνιση εξαιτίας της ολοένα αυξανόμενης ταχύτητας των φέρι μπόουτ στην περιοχή.

Μια φάλαινα αλμπίνο κολυμπάει κοντά στη μητέρα της. Η στιγμή αποτυπώνεται στην εναέρια αυτή φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Νότια Αφρική.

Πολική αρκούδα βουτάει σε πισίνα ζωολογικού κήπου στη Μόσχα.

Μια αρκούδα καμτσάτκα παίζει με το νερό σε ζωολογικό κήπο της Τσεχίας.

Ονομάζεται Ανόρι και γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2012. Εδώ βλέπουμε την πολική αρκούδα να κολυμπάει σε πισίνα στο Βούπερταλ.

Νεογέννητη βίδρα κολυμπάει σε ζωολογικό κήπο στο Ντιτρόιτ.

Θαλάσσια χελώνα προετοιμάζεται για την επιστροφή της στο φυσικό περιβάλλον.

Σκίουρος στον Καναδά μεταφέρει το μωρό του στο στόμα ενώ πηδάει πάνω από φράχτη.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top