Menu

Ένα αποτρόπαιο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία οικογένεια από το Οχάιο. Το μόλις 3 ημερών κοριτσάκι τους, δέχθηκε επίθεση από σκύλο PITBULL και υπέκυψε στο νοσοκομείο,. Λίγες ώρες αργότερα.Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας Νταρνέλ. Το
νεογέννητο κοριτσάκι κοιμόταν στην κούνια του όταν, για άγνωστο λόγο, δέχθηκε επίθεση από το σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ.Η μητέρα και η γιαγιά του μωρού έσπευσαν να το σώσουν, αλλά είχε ήδη υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε.
πηγη http://www.aniwthoi.net/2012/05/blog-pos

Δημοσίευση σχολίου

  1. tragiko... pistevo to ekane a po tin zilia......:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα σκυλια γινονται οπως τα μεγαλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι τα pit bull.Δεν έχουν φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anarotieme ti apeghne to pitbull meta apo ayto ........ alla den 8elei kai rothma ;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΒΑΛΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ - ΠΑΛΗΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΚΥΛΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο που σβηνετε τα μηνυματα που δεν σας συμφερουν

    ζητω η ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι νομιζετε οτι τα ζωα ειναι χωρις ενστικτο, εχουν ενστικτο και γιαυτο αντιδρουν αψυχολογητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απ'οτι φαινεται αυτοι οι ανθρωποι που ειχαν το λεγομενο πιτμπουλ δεν ηξεραν καν να το εκπεδευσουν ολοι ξερουμε πως αυτα τα σκυλια δεν ειναι για μεσα στο σπιτι αλλα εξω...και ποτε δεν αφηνουμε το μικρο μας μωρο να ειναι κοντα σε σκυλο γιατι ο σκυλος το βλεπει ως παιχνιδακι και το δαγκωνει και αυτο μπορει να προκαλεσει πολλεσ ζημιες..δεν φταιει ο σκυλος αλλα οι ανθρωποι που τον ειχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bre asxetai pane mathe prwta pws pio filika skylia pros ton an8ropw den yparxoun apo ta pit bull aplos opws olla kapia apo ayta einai pio agria ayto einai se olla ta skylia kai malon den blepeis kala giath mono kakasximo den les to pit bull mpoufo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς ΦΤΑΙΝΕ.ΕΧΩ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ.ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟ "ΨΟΦΗΣΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ωραία η μαλακια που αμολησες γτα πιτ μπουλ...χάρηκες..? Οταν βγάζω βόλτα τα δικα μ συνήθως στις επαφές με γερμανικα Κ μποξέρ οι ιδιοκτήτες είναι τελείως μαλακες..Οι πιο συνηδητοποιημενοι Κ γνωστές του τι εστι σκυλος είναι οι που έχουν πιτ μπουλ...Ούτε να παίζουν ξέρουν τα σκυλιά τους Κ λαμβάνουν τα πάντα απειλή...συνήθως πάμε σε μάχηγ αυτούς τους λόγους...το σκυλί μου δεν έχει ξεκινήσει ΠΌΤΕ μανούρα...εκτός τον περιπτώσεων που η θυληκια μ έχει περίοδο...Κ μονο ο τρόπος που μίλησες φανερώνει κόμπλεξ....Οπότε στην μανούρα που μόλις περιγραψες τα πράγματα δεν γιναν έτσι ακριβώς.....ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χώριά τα του σπάσε την μέση Κ του σκισε την κοιλιά πιο πολύ κουβέντες στο διάλειμμα όταν πηγαίναμε δημοτικό πάρα λόγια σοβαρού ατόμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θανατος στα πιτ μπουλ! βρομόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top