Menu

kommwthrio skylwn times
Η αγάπη και το μεράκι μας για την φροντίδα των κατοικιδίων και την εμφάνιση τους, σε συνδυασμό με την εμπειρία, μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κομμωτήριο, εισάγοντας μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας της παγκόσμιας αγοράς.
Με τον τρόπο αυτό κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για εργαζόμενους και επισκέπτες.

Θέλοντας να προσφέρουμε πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους πελάτες – φίλους μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εργασίας, κάναμε εκτεταμένες σπουδές στο αντικείμενο του http://www.blogger.com/img/blank.gifκαλλωπισμού κατοικιδίων (grooming), ξεκινώντας από την Ελλάδα και συνεχίζοντας την εξειδίκευση μας στην Αγγλία, όπου και γίναμε κάτοχοι πτυχίων City & Guilds. Οι γνώσεις αυτές εμπλουτίζονται συνεχώς με τη συμμετοχή και παρακολούθηση στο εξωτερικό: των μεγαλύτερων κλαδικών εκθέσεων, εκθέσεων μορφολογίας και σεμιναρίων.
Η πολύπλευρη αυτή ενασχόληση, εγγυάται τη γνώση όλων των απαραίτητων τεχνικών που απαιτούνται για έναν επαγγελματικό καλλωπισμό ή κούρεμα σκύλου, σύμφωνα με τη ράτσα και τον τύπο τριχώματος του. Επίσης το ειδικό βραβείο «Εxcellence in Kind and Effective Handling and Control» που μας απονεμήθηκε, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας, για τον ευγενικό και αποτελεσματικό χειρισμό δύσκολων συμπεριφορών σκύλων κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού, δικαίωσε την πάγια φιλοσοφία μας ότι,η φροντίδα ενός κατοικιδίου, για να είναι αποτελεσματική, χρειάζεται γνώση αλλά για να είναι ευχάριστη χρειάζεται, απλά, πολλή αγάπη.
Μετά την απόκτηση των πτυχίων μας, είχαμε την τιμή να γίνουμε δεκτοί ως ενεργά μέλη των οργανισμών: Βρετανικός Σύλλογος Κομμωτών Σκύλων και Βρετανική Ένωση Επιχειρήσεων Φροντίδας Κατοικιδίων Ζώων.
Το γεγονός αυτό μας κάνει περήφανους γιατί μας τοποθετεί διαχρονικά στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και μας εξασφαλίζει συνεχή ενημέρωση σε όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του καλλωπισμού, της υγείας και των προϊόντων που αφορούν τους τετράποδους πιστούς φίλους μας.
Άλλωστε, εσάς σας κερδίζουμε μέσα στο χρόνο και απολαμβάνουμε τους καρπούς των πολύχρονων κόπων μας με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Τα αγαπημένα σας κατοικίδια όμως τα κερδίζουμε από την πρώτη στιγμή από τη «μυρωδιά» ασφάλειας και φροντίδας που εκπέμπουμε.
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ
Κομμωτήριο - Καλλωπισμός Σκύλων - Εμπόριο Αξεσουάρ
Άτλαντος 44, Παλαιό Φάληρο , 17561, ΑΤΤΙΚΗ
PET DESIGN - ΒΑΡΣΑΜΗΣ Λ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ Χ ΟΕ

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top