Menu

Απίστευτες εικόνες: χταπόδι παρασέρνει γλάρο στο βυθό!
Η Τζίντζερ Μορνό, ο άντρας της και ο αδερφός της έκαναν μία βόλτα στην παραλία του Οτζντεν Πόιντ, στο νοτιοδυτικό άκρο του Καναδά στον Ειρηνικό, πριν από ένα μήνα περίπου, όταν κάτι τράβηξε την προσοχή της στην άκρη της θάλασσας.
«Ηταν σίγουρα μία στιγμή έκπληξης. Βολτάραμε και μιλάγαμε, όταν είδα το πουλί στο νερό και έμοιαζε σαν να τσιμπάει κάτι κάτω από την επιφάνεια», θυμάται η Μορνό, που έγινε διάσημη τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ της περιοχής.
Σύντομα όμως κατάλαβε ότι ο γλάρος δεν ξαναέβγαλε το κεφάλι του από το νερό. «Αυτό ήταν περίεργο, έτσι πήγαμε κοντά και είδαμε το χταπόδι να έχει πιάσει το πουλί με το στόμα του από το ράμφος. Ο γλάρος πάλευε με τα φτερά του να απελευθερωθεί, αλλά ... ήταν εμφανές ότι δεν θα τα κατάφερνε».
Τελικά, το χταπόδι έπνιξε το πουλί και το παρέσυρε στο βυθό χωρίς να αφήσει κανένα άλλο σημάδι πίσω του, όπως είπε η Μορνό, που χαρακτήρισε την εμπειρία «τρομακτική, όπως όταν βλέπεις ένα αυτοκινητιστικό - είναι τόσο πρωτόγονο και σου γυρίζει τα σωθικά», όπως είπε. «Μου είχε σηκωθεί η τρίχα».

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top