Menu

Μετα τα 300 σκυλια που προόριζαν για "λιχουδιά" στα εστιάτόρια του Βιετνάμ καποιοι εσωσαν 505 σκυλιά από εμπόρους που τα προόριζαν για εστιατόρια της Κίνας!Ο άτυχος αυτός σκύλος που στην απελπισία του δαγκώνει το κάγκελο από το κλουβί του, είναι μόνο ένα από τα 505 σκυλιά που εντοπίστηκαν στοιβαγμένα μέσα σε 156 κλουβιά όπου μετέφερε φορτηγό.Τα άτυχα ζωντανά προοριζόταν για κατανάλωση σε εστιατόρια, από εμπόρους που δρουν ανεξέλεγκτα σε πολλές επαρχίες της Κίνας.Η Τοπική αστυνομία της επαρχίας Yunnan συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποίησαν ζωόφιλοι στο κοινωνικό δίκτυο Weido (κινεζικό Twitter).Μερικά σκυλιά υπέφεραν τόσο πολύ από τις άθλιες συνθύκες που δυστυχώς, έχασαν την ζωή τους πριν προλάβουν να τα απελευθερώσουν.

nyxtobaths.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

  1. η κακομεταχειριση ειναι το μονο θεμα ! οχι τα εστιατορια. τρωνε σκυλους - τι να κανουμε ? εμεις τρωμε γουρουνια/μοσχαρια κλπ ..και αυτοι αν ειχαν κατοικιδια τα γουρουνια πχ. θα τους φαινοταν εξισου απαραδεκτο, το οτι εμεις τα τρωμε..

    και καλο ειναι να βαζετε και πηγη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι το θεμα μονο η κακομεταχειριση, τα ζωα συντροφιας-οικοσιτα ΔΕΝ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ!!! Τα ζωα παραγωγης προς καταναλωση ειναι προς βρωση!

      Διαγραφή
  2. sygxarhthria gia thn yperoxh douleia pou kanete...
    perna an 8eleies na pareis to vraveiakh apo to blog mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα τα κακομοιρα τα σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top