Menu

Ο 22χρονος Κρίστοφερ Ρόινον ξέσπασε τα νεύρα του σε ένα χάσκι επειδή του έριξε την μηχανή. Το μεγαλόσωμο σκυλί γνώριζε τον 22χρονο καθώς διατηρούσε σχέση με τη νεαρή ιδιοκτήτριά του.
Όταν είδε τον Ρόινον έπεσε πάνω του και ήθελε παιχνίδια αλλά έριξε κατά λάθος τη μηχανή με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών ο νεαρός και να αρχίσει να πατά και να κλωτσά το σκυλί στο κεφάλι.
Ήταν άτυχος όμως καθώς το περιστατικό κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης και το υλικό της κακοποίησης του ζώου παραδόθησε στην αστυνομία του Μπρίστολ της Αγγλίας. Ο δράστης συνελήφθη (αυτο γινεται στα σοβαρα κρατη) και υποστήριξε ότι το χάσκι του επιτέθηκε και προσπάθησε να προστατέψει τον ευατό του χτυπώντας το και δήλωσε μετανιωμένος. Αλλά και η φίλη του και κάτοχος του σκύλου, Ρουθ Τάιλι, τον υπερασπίστηκε λέγοντας ότι όταν ο Κρίστοφερ είδε το υλικό από την κάμερα έπαθε σοκ και συμπλήρωσε πως τους τρεις τελευταίους μήνες που βρίσκονται σε σχέση δεν το είχε κακομεταχειριστεί ποτέ.
Τελικά επεβλήθη στον Ρόινον χρηματικό πρόστιμο 100 αγγλικών λιρών, του απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε ζώο ενώ θα υποχρεωθεί να πληρώσε επιπλεόν 85 λίρες για την περίθαλψη του χάσκι και 15 λίρες αποζημίωση στην ιδιοκτήτρια και σύντροφό του.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top