Menu

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα άμοιρο γατάκι το οποίο έγινε βορά ενός πύθωνα. Ο αρρωστημένος άνδρας από το Islington στο βόρειο Λονδίνο, κατέγραψε τον εαυτό του να ταΐζει τον πύθωνά του δίνοντάς του να φάει ένα γατάκι.

Το αποτρόπαιο βίντεο που το ονόμασε "Python Christmas", δείχνει έναν νεαρό άνδρα γύρω στα 20 ο οποίος κρατά την άτυχη γατούλα Γιασμίν μέσα σε ένα κόκκινο καπέλο του Αη Βασίλη και την τοποθετεί στο κρεβάτι όπου κάτω από το μαξιλάρι είναι ένας τεράστιος κίτρινος πύθωνας.

Το γατάκι περπατάει πάνω στο κρεβάτι και πλησιάζει προς το μέρος που κρύβεται ο πύθωνας όταν ο αρρωστημένος νεαρός του αποσπά τη προσοχή και γυρίζει τη πλάτη στο κίνδυνο με αποτέλεσμα ο πύθωνας να το αρπάξει και να σφίξει μέχρι θανάτου.

Έτσι, όταν το κακόμοιρο γατάκι πάψει να κουνιέται το καταπίνει ολόκληρο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον αρρωστημένο άνδρα, ο οποίος ανέβασε το βίντεο σε κάποια ιστοσελίδα ονόματι Flix.

"Το γατάκι δεν είναι πάνω από τεσσάρων μηνών. Δεν είχε που να κρυφτεί και δε μπορούσε να ξεφύγει", λέει ένας κτηνίατρος, ο οποίος τονίζει πως αυτές οι πράξεις είναι πράξεις ενός αρρωστημένου σαδιστή.

Για την αποτρόπαια πράξη του θα τιμωρηθεί μόνο με εξάμηνη φυλάκιση και πρόστιμο 20.000 λιρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο περιέχει αποτρόπαιες εικόνες.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top