Menu

Η Jill Greenberg, όπως κάθε επαγγελματίας φωτογράφος γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολα είναι μερικές φορές τα μοντέλα μέχρι να καταφέρουν να πάρουν τη σωστή πόζα και να βγει το τέλειο αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε όλοι στα περιοδικά!
Και όταν τα μοντέλα είναι… τετράποδα, καφετιά και… αρκετά δυνατά όπως μια αρκούδα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο! δείτε φωτογραφίες




Στο στούντιο της Greenberg έχουν φωτογραφηθεί οι περισσότεροι αστέρες του Χόλιγουντ, που ανήκουν όμως στο ζωικό βασίλειο, ανάμεσα σε αυτές μικρά και γλυκά αρκουδάκια μέχρι… μεγαλόσωμες αρκούδες Kodiak που φτάνουν σε ύψος τα τρία μέτρα!



Η 44χρονη Καναδή έχει την ικανότητα να βγάζει από τα ζώα τον «ανθρώπινο χαρακτήρα που κρύβουν». Η ίδια δηλώνει ότι ήθελε να ανακαλύψει το μυστηριώδη συναισθηματικό κόσμο μερικών από των πιο επικίνδυνων ζώων της Φύσης.



Το πρόγραμμα ονομάζεται «Ursine» και σε αυτό απεικονίζονται μαύρες, ρωσικές αρκούδες, αρκούδες Kodiak, μία πολική αρκούδα και μικρά αρκουδάκια.



Συνεργάστηκε με τον επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων Mark Dumas, προκειμένου να μπορέσει να απαθανατίσει τις καλύτερες γωνίες και πόζες των άγριων ζώων, προσέχοντας πάντα να μην κάνει κάποιο απότομο θόρυβο ή κίνηση που θα μπορούσε να τρομάξει το ζώο και να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό της και το προσωπικό που τη βοηθούσε.



Working with professional animal trainers like Mark Dumas in Vancouver, Greenberg captured the best angles and poses, always careful to make sure not to make any sudden moves or loud noises to call attention to and create a dangerous situation for herself or her crew.



Οι φωτογραφίες που τράβηξε έγιναν μάλιστα και βιβλίο, το «Bear Portraits».




Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top