Menu

Τα παρακάτω φωτογραφικά πορτραίτα από το απειλούμενο προς εξαφάνιση είδος πιθήκων των Μακάκων στην Ινδονησία, τραβήχτηκαν από ;έναν πίθηκο όταν χέρια του έπεσε μια φωτογραφική μηχανή.Ο βραβευμένος φωτογράφος David Slater σε επίσκεψή του σε ένα μικρό εθνικό πάρκο, σε ταξίδι του στην Ινδονησία, συνάντησε μία μικρή ομάδα Μακάκων.Αυτή φάνηκε ιδιαίτερα φιλική μιας και ήδη είχε έρθει σε επαφή με ανθρώπους, αφού στο ίδιο πάρκο είχε κατασκηνώσει μία ομάδα Ολλανδών επιστημόνων που τους μελετούσε.Καθώς David προσπαθούσε να τους τραβήξει μερικές φωτογραφίες, έγινε έναν αρκετά αστείο αλλά και ευτυχές για τον φωτογράφο περιστατικό.
Ένας Μακάκος άρπαξε μία από τις φωτογραφικές μηχανές και ενθουσιασμένος από το είδωλό του στον φακό της πάνω άρχιζε να «ποζάρει».
Σε κάποιο σημείο πάτησε κατά λάθος το κουμπί του κλείστρου και αν και στιγμιαία το «κλικ» τους τρόμαξε, μετά άρχισε να τους διασκεδάζει ο ήχος.
Το αποτέλεσμα, σύμφωνα και με τον ίδιο τον Slater, ο πίθηκος να τράβηξε άπειρες φωτογραφίες περισσότερες από τις οποίες ήταν θολές.
Ανάμεσα σε αυτές υπήρξαν και κάποιες οι οποίες ήταν και ευδιάκριτες και σίγουρα μοναδικές μιας και πρόκειται για αυτοπορτραίτα.








newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top