Menu

Ένας Φιλιππινέζος έφηβος θεώρησε πολύ λογικό να απλώσει το κουτάβι του πάνω σε ένα σύρμα μπουγάδας! Για την ακρίβεια το κρέμασε χρησιμοποιώντας μανταλάκια, απαθανάτισε μάλιστα το κατόρθωμά του και το ανέβασε στο Facebook.Όπως ήταν αναμενόμενο ο φάκελος εισερχομένων μηνυμάτων του κατακλύστηκε από εξαγριωμένους χρήστες που κατέκριναν την χωρίς ουσία και βάναυση αυτή κίνηση.

Σχηματίστηκαν και σελίδες εναντίον του στο Facebook με περισσότερα από 3000 μέλη που απαιτούσαν να διωχθεί νομικά. Η αρχή προστασίας της άγριας ζωής ξεκίνησε και έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Μετά από όλα αυτά φαίνεται ότι ίδρωσαν τα αυτιά του νεαρού, με το όνομα Jerzon Senador(φωτό κάτω) και παρακάλεσε για συγχώρεση, κατεβάζοντας τις φωτογραφίες από το προφίλ του.
Μάλιστα έστειλε και μήνυμα που απευθυνόταν σε όλους τους φιλόζωους ζητώντας τους να τον συγχωρέσουν και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί οτιδήποτε παρόμοιο.

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!!!ΑΜΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να κρεμάσουμε τον ίδιο και να μας περιγράψει ενώ είναι κρεμασμένος τι αισθάνεται; Τι είδους ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για να πράξει κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι να το σκουπισει εκανε τν μαλακια να το κρεμασι αχ θεε μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top