Menu

Η περιοχή Crystal Lake και το τοπικό ταχυδρομείο για δεύτερη χρονιά κυκλοφορούν γραμματόσημα για την υιοθεσία αδέσποτων! Ξεκίνησαν το 2010, με γραμματόσημα στα οποία απεικονίζονται πρώην αδέσποτα σκυλάκια και γάτες που πλέον βρήκαν οικογένεια! Είχαν τόση επιτυχία που αποφάσισαν να ξαναγίνει. Έχουμε άλλωστε ξαναδημοσιεύσει στο
adespoto.gr τις πρωτότυπες καμπάνιες ενημέρωσης που κάνουν τα φιλοζωϊκά σωματεία στις χώρες του εξωτερικού.
Φέτος, τα γραμματόσημα θα κυκλοφορήσουν από τις 30/4 και θα απεικονίζονται 5 γάτες και 5 σκυλάκια που βρέθηκαν κάποτε αδέσποτα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσης των Ταχυδρομείων της χώρας για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για σημαντικά κοινωνικά θέματα! Τα γραμματόσημα θα πωλούνται στο ταχυδρομείο όπου θα υπάρχει και ενημέρωση για υιοθεσία αδέσποτων από εθελοντές τοπικών φιλοζωϊκών οργανώσεων...

Για περισσότερα από 50 χρόνια τα ταχυδρομεία εκδίδουν γραμματόσημα για κοινωνικά ζητήματα και ευαισθητοποίηση. Προσπαθούν να βοηθήσουν και τα 6-8 εκατομμύρια ζώα που υπάρχουν κάθε χρόνο στα καταφύγια αδέσποτων.

Η σειρά γραμματοσήμων ''Υιοθετήστε ένα ζώο από καταφύγιο'' θα κυκλοφορήσει μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως άλπμουμ συλλογής γραμματοσήμων και βιβλία για να καταχωρεί κανείς πληροφορίες και φωτογραφίες του ζώου του!

Πώς θα αντιδρούσανε άραγε τα Ελ.ΤΑ. αν τους ζητούσαν τα φιλοζωϊκά σωματεά τέτοια συνεργασία;;;
adespoto-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top