Menu

Το «Living Free» είναι ένα καταφύγιο ζώων που αναλαμβάνει τη φροντίδα των τετράποδων όταν οι ιδιοκτήτες τους πεθάνουν. Το «Πρόγραμμα Συνεχούς Φροντίδας» αναπτύχθηκε για γάτες και σκύλους που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο γιατί οι συγγενείς του εκλιπόντος ιδιοκτήτη τους δεν θέλουν να τα αναλάβουν. Πολλοί ιδιοκτήτες ζώων ανησυχούν τι θα απογίνουν τα ζώα τους αν φύγουν εκείνοι πρώτοι από τη ζωή και αφήνουν οδηγίες στην διαθήκη τους για το μέλλον τους.
Το καταφύγιο δημιούργησε αυτό το πρόγραμμα μετά από δεκάδες κλήσεις που δεχόταν για ζώα που είχαν μείνει χωρίς κανέναν να τα φροντίζει, όταν πέθαινε ο ιδιοκτήτης τους. Το πρόγραμμα στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές φιλόζωων που θα παραδώσουν τα ζώα, ενώ υπολογίζεται ότι ένας σκύλος κοστίζει 20.000 δολάρια και μία γάτα 14.000 δολάρια για να ζουν σε ένα σωστό περιβάλον.
Μία δωρεά σε συχνή βάση εξασφαλίζει ότι το ζώο θα έχει συνεχή φροντίδα και μάλιστα εξειδικευμένη για το καθένα ώστε να ζήσει όσα χρόνια πρέπει, με κτηνιατρική φροντίδα και αγάπη. Το καταφύγιο έχει μεγάλο χώρο και συνεχώς επεκτείνεται για να βοηθήσει όσα ζώα έχουν ανάγκη.
Το «Living Free» βρίσκεται στην περιοχή Mountain Center στις ΗΠΑ.
adespoto-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top