Μπορεί ένα σκυλί να είναι κουβαλητής του σπιτιού;

Μπορεί ένα σκυλί να είναι ο κουβαλητής του σπιτιού; Μα φυσικά και μπορεί! Με θέληση και ειδική εκπαίδευση! Την αρχή έκανε ένα σκυλάκι σε επαρχία της Κίνας που έχει εκπαιδευτεί κατά τρόπο ώστε να βοηθά τον ιδιοκτήτη του στις δουλειές εντός αλλά και εκτός σπιτιού.Το κατοικίδιο βγάζει έξω τα σκουπίδια, μεταφέρει τρόφιμα και
λαχανικά από την αγορά και με προθυμία βοηθά σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Κάθε φορά που ο ιδιοκτήτης του, ο Λι Σουζίν βγαίνει εκτός σπιτιού το σκυλί τον ακολουθεί πιστά κρατώντας το καλάθι τον αγορών με τα δόντια του ενώ δείχνει ιδιαίτερη φροντίδα και στο μωρό της οικογένειας. Με ιδιαίτερη προσοχή σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού κερδίζοντας τον θαυμασμό των περαστικών.
Όταν το αφεντικό του είναι αρκετά απασχολημένο, το κατοικίδιο αναλαμβάνει μόνο του το βάρος των αγορών. Τοποθετεί στο καλαθάκι αγορών χρήματα, τη λίστα με τα ψώνια και ξεκινά για το κοντινότερο κατάστημα!
Το σκυλάκι είναι επίσης ιδιαίτερα φιλικό και φιλόξενο υποδεχόμενο με χαρά κάθε επισκέπτη! Μάλιστα, για να δείξει τους καλούς του τρόπους τους προσφέρει κάθισμα.
Ο ιδιοκτήτης του δηλώνει περήφανος και τονίζει ότι η εκπαίδευση δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα παιχνίδι! Μόλις το σκυλί ανταποκριθεί και το αρπάξει με τα δόντια του τα υπόλοιπα ακολουθούν!
adespoto-gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget