Menu

Η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό με 1.800 κρύσταλλα Swarovski και ένα κολιέ από μαργαριτάρια. Ο γαμπρός ήταν κομψός φορώντας ένα σμόκιν. Ποιο ήταν το περίεργο του γάμου αυτού; Ότι παντρεύονταν σκυλιά! Η Louise Harris από το Essex έδωσε 20 χιλιάδες δολάρια(!), ώστε να ενώσει με τα δεσμά του γάμου τη σκυλίτσα της με ένα άλλο σκύλο.
Δείτε κι άλλες εικόνες....



«Ήθελα να είναι τέλεια η μέρα αυτή για τη Lola. Η ημέρα ήταν τέλεια, από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ η Lola απήλαυσε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο της προσοχής», δήλωσε η ιδιοκτήτης μπουτίκ σκυλιών, που έβαλε δημοσίευση στο διαδίκτυο, ώστε να βρει τον ιδανικό σύντροφο της! Στον κόσμο της...



Ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε κλειστό κύκλο, αλλά τελικά κατέληξε να έχει 80 καλεσμένους και η επιλογή του... συζύγου έγινε ύστερα από μια σειρά συναντήσεων των δυο σκυλιών. Σύμφωνα με τη Louise η σκυλίτσα της αμέσως έδειξε ότι απολαμβάνει τη συντροφιά του Mugly, που τελικά παντρεύτηκε.



Πάντως οι ιδιοκτήτες των σκυλιών μένουν μακριά, οπότε ο γάμος θα είναι... εξ αποστάσεως, αφού θα βλέπονται μια φορά το μήνα!





Τα σχόλια είναι περιττά...
newsbeast-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top