50 ειδικά άτομα συγκεντρώθηκαν σε μία λίμνη για να σώσουν ένα σκύλο!

50 ειδικά εκπαιδευμένα άτομα συγκεντρώθηκαν σε μία παγωμένη λίμνη στο Vermont για να σώσουν ένα σκυλάκι. Το Πυροσβεστικό σώμα μάλιστα δέχτηκε και αρνητική κριτική γιατί πήγε με τόσα πολλά άτομα στο σημείο μόνο και μόνο για ένα κουτάβι! Η διάσωση όμως ήταν πολύ δύσκολη.Το 8 μηνών κουτάβι το σκασε από το λουρί και έτρεξε επάνω στην
επιφάνεια της παγωμένης λίμνης. Όμως παγιδεύτηκε και ακόμα και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν κυάλια για να την εντοπίσουν!

Η πρώτη ομάδα διασωστών που πήγε στο σημείο προσπάθησε να σώσει το σκυλάκι με άτομα που σύρθηκαν σιγά σιγά πάνω στον πάγο όμως ο πάγος έσπαγε και υπήρχε κίνδυνος να πέσουν στη λίμνη με κίνδυνο της ζωής τους.

Έτσι ο επικεφαλής πυροσβέστης δοκίμασε με φουσκωτές βάρκες να φτάσουν το σκυλάκι. Όταν όμως πλησίασαν το ζώο ο πάγος υποχώρησε και το σκυλί έπεσε στο παγωμένο νερό!

Την έπιασαν αμέσως και την αγκάλιασαν για να παραμείνει ζεστή.

Όμως μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, οι διασώστες δεν είχαν την δύναμη να γυρίσουν πίσω. Έτσι νέα ομάδα διασωστών έφτιαξε ένα μηχανισμό με σχοινιά ώστε να τραβήξουν πίσω στην ακτή την πρώτη ομάδα.

''Ναι ήταν πολλά τα άτομα για ένα ζώο, όμως δεν ήταν τόσο απλό. Αν δεν είχαμε πάει όλοι εμείς, ίσως να θρηνούσαμε ανθρώπους τώρα, την πρώτη ομάδα διασωστών'', είπε ο επικεφαλής πυροσβέστης.

Μάλιστα ένας από τους πρώτους διασώστες νοσηλεύεται αν και δεν τραυματίστηκε, καθώς η θερμοκρασία του σώματος του έπεσε πολύ χαμηλά λόγω της πολλής ώρας που πέρασε βρεγμένος μέσα στη φουσκωτή βάρκα.

Η ιδιοκτρήτρια του σκυλιού είπε:

Πολλοί άνθρωποι δεν τους θεωρούν αγγέλους, αυτούς τους διασώστες. Αλλά είναι! Το Σάββατο αυτοί οι άγγελοι έσωσαν το σκυλάκι μου!!!
adespoto-gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

[disqus][blogger]

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget