Menu

Όμορφα περιλαίμια, έξυπνα παιχνίδια που θα κρατήσουν τον σκύλο σας χαρούμενο και απασχολημένο, καλάθια που θα φιλοξενήσουν τους ατέλειωτους ύπνους της γάτας σας και όμορφα αξεσουάρ που θα κάνουν τον φτερωτό φίλο σας να μην νιώθει φυλακισμένος στο κλουβί του.Τα κατοικίδιά μας έχουν τις δικές τους ανάγκες, γι’ αυτό και εμείς κάνουμε τα απαραίτητα, αλλά και τα πιο πρωτότυπα δώρα στους αγαπημένους μας συντρόφους.
Shopping therapy για σκύλους

- Εντομοαπωθητικό: Κρατήστε τον σκύλο σας καθαρό από έντομα με την ειδική φόρμουλα του Dog Pest Repellent.

- Προστατευτικό μποτάκι: Το συγκεκριμένο ειδικό υπόδημα είναι κατάλληλο για τυχόν τραυματισμό του κατοικιδίου σας. Αποτελείται από σκληρό εξωτερικό νάυλον για να προσφέρει προστασία στο σκύλο και διαθέτει εσωτερικό φλις και επιπλέον ζώνη για καλύτερη εφαρμογή.

- Περιλαίμια: Μεγάλη ποικιλία από όμορφα περιλαίμια σε πολλά μεγέθη και χρώματα.

- Γούνινο σπιτάκι-φωλιά: Πρόκειται για κρεβάτι που αποτελείται από κάλυμμα βελούδου ενώ ο αντιολισθητικός πάτος από νάιλον είναι ενσωματωμένος με το μετακινούμενο και διπλής όψεως μαξιλάρι. Η άνετη αυτή φωλιά είναι κατάλληλη για σκύλους και γάτες.

Shopping therapy για γάτες

- Νυχοδρόμιο: Το φυσικό ένστικτό της γάτας για γρατσούνισμα συχνά καταστρέφει τα χαλιά και τους καναπέδες σας. Για να την αφήσετε να… ξεδώσει, μπορείτε να προμηθευτείτε το ειδικό αξεσουάρ από υλικό σίζαλ σε σχήμα πατούσας.

-Κουδουνάκι: Περάστε στο λαιμό της γάτας σας το χαριτωμένο κουδουνάκι του Plus4U και παρακολουθήστε τις βόλτες της με τον εξίσου χαριτωμένο ήχο. Ο θόρυβος επίσης προειδοποιεί τα πτηνά για τυχόν επιθέσεις της γάτας.

- Κρεβατάκι γάτας: Αποκτήστε πανέμορφα κρεβατάκια για την γάτα σας, προσφέροντάς της άνετο ύπνο.

- Κλουβί μεταφοράς: Ταξιδέψτε μαζί με την γάτα σας ακόμη και στα αεροπορικά σας ταξίδια.

Shopping therapy με… κελάηδημα

- Καλάμι με καθρέφτη: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ τα έχει όλα και συμφέρει. Το πτηνό σας μπορεί να καθίσει στο καλάμι, να φάει από την ταϊστρα, να παίξει με τις πολύχρωμες μπίλιες που είναι στερεωμένες στον καθρέφτη και να απασχοληθεί με τους αντικατοπτρισμούς.
in2life-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top