Menu

Σε έξι μήνες φυλακή με τριετή αναστολή καταδικάστηκε νεαρός ιδιοκτήτης σκύλου ράτσας pitbull , μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του γυναίκα την οποία είχε τραυματίσει το τετράποδο.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός είχε αφήσει τον σκύλο στο μπαλκόνι του, δεμένο με το λουρί αλλά το ζώο κατάφερε και διέφυγε. Άρχισε να... βολτάρει στην περιοχή του ΑΤΕΙ αλλά βλέποντας τη συγκεκριμένη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, της επιτέθηκε , την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πλευρά και την ωμοπλάτη. Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένα μηχανάκι, ο οδηγός κινήθηκε προς την πλευρά του σκύλου, το ζώο φοβήθηκε και έφυγε. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο οδηγός με το που αντιλήφθηκε το συμβάν, κόρναρε και αναβόσβησε τα φώτα και έτσι το θύμα.. γλίτωσε τα χειρότερα.
Η γυναίκα αναγνώρισε τη ράτσα του σκύλου, ενημερώθηκε πως στην περιοχή ο μόνος που είχε τέτοιο ζώο ήταν ο κατηγορούμενος κι έτσι του υπέβαλε μήνυση.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα, αρχικά αρνήθηκε πως είχε σκυλί, αργότερα όμως δήλωσε πως το είχε κλειδωμένο στο σπίτι του. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως το σκυλί του είναι καλόκαρδο ζώο και τα παιδιά της γειτονιάς το χαϊδεύουν συνέχεια. Επίσης δήλωσε κατηγορηματικά πως το αφήνει μέσα στο μπάνιο όταν φεύγει από το σπίτι. Το Δικαστήριο όμως δεν πείσθηκε από όσα υποστήριξαν τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι δύο μάρτυρές του και τον καταδίκασε.
Δεν αποκλείεται η γυναίκα να κινηθεί νομικά εναντίον του και με την κατάθεση αγωγής για να αποζημιωθεί για τον τραυματισμό της αλλά και την ψυχική οδύνη.

Δημοσίευση σχολίου

  1. ta pitmpoul den epitithonte se anthropous alla momo se alous skilous kai auto a den exoune kinonikopoihthi apo mikra sosta.
    den mporo na poistespo pos h enlogo kiria dextike sta kala kathoumena epoitheseiapo ton skilo.
    pos diladei den epitethike se alla atoma kai epitethike mono se authn kai pos einai toso sigouri oti eitane pitmpoul.
    h kiria auti enoxlise ton skilo kai dextike tis sinepoies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑΡΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ, ΖΩΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΗΝΗΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ Ή ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ Ή Ο ΣΚΥΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΙΤΜΠΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top