Menu

Απίστευτα φρικαλέα και αποτρόπαια η ιστορία που εκτυλίχθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, όπου ένας Κινέζος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, αιχμαλώτιζε και θανάτωνε αδέσποτα σκυλιά και στη συνέχεια τα έτρωγε!Ο Κινέζος, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο του εμπορίου, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, καθώς εντοπίστηκαν στον καταψύκτη του δεκάδες νεκρά σκυλιά, τα οποία όπως αποδείχτηκε, προόριζε για την διατροφή του.Είχαν προηγηθεί καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για κακοποίηση και βασανισμό κατοικίδιων σε πολλές γειτονιές της περιοχής, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρηθεί μείωση στα αδέσποτα.Οι υποψίες κινήθηκαν εναντίον του αλλοδαπού δράστη, όταν πλησίον του σπιτιού του βρέθηκαν πολλά βασανισμένα τετράποδα, γεγονός που ανέφεραν στην αστυνομία και οι φιλοζωικές οργανώσεις του νομού.Παράλληλα, εναντίον του κατηγορούμενου υπήρχαν καταγγελίες ότι πολύ συχνά έβαζε μέσα στο σπίτι του σκυλιά, τα οποία όμως ποτέ δεν έβλεπε κανείς να φεύγουν.Τις υποψίες εναντίον του ενίσχυσε το γεγονός ότι σε κάδους κοντά στο σπίτι, εντοπίζονταν πολύ συχνά κομμένα αυτιά σκύλων.

Δημοσίευση σχολίου

  1. φρίκη!!!!
    φρικαρισμένοι ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ άνθρωποι. ψυχολογικά διαταραγμένες προσωπικότητες που αξίζουν να πεθάνουν μετά από βασανιστήρια τύπου hostel. πώς μπορούν να το κάνουν αυτό;;;; με τι ψυχή;; αν έχουν ψυχή..μα φυσικά και όχι.
    έχω δει σε εφημερίδα παρόμοιο περιστατικό με μία σκυλίτσα που της είχαν κόψει τη μισή μύτη και το στόμα αλλά έζησε.. μα καλά του έκοψε τη γλώσσα και του έσπασε το σαγόνι;;;;; ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ μέσα από την ψυχή μου.. αλλά αυτοί ποτέ δεν τιμωρούνται..σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος μακάρι να πέσει μια αρρώστια ανίατη μόνο στους ανθρώπους και να εξαφανιστούμε. αυτό μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top