Menu

Πλήθος κόσμου συρρέει στο καταφύγιο άγριων ζώων «Chestatee» στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, για να δει τον Πίπι, ένα πανέμορφο ζώο, διασταύρωση γαϊδούρας και ζέβρας.Ο Πίπι γεννήθηκε στο καταφύγιο στις 21 Ιουλίου. Μητέρα του είναι η Σάρα το γαϊδουράκι και πατέρας του είναι ο Ζικ η ζέβρα.Τα πόδια του έχουν λωρίδες άσπρου και μαύρου χρώματος, όπως οι ζέβρες, ενώ η πλάτη του είναι καφέ.«Όσοι έρχονται στο καταφύγιο δεν πιστεύουν στα μάτια τους», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πάρκου.«Μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Ρωσία, ενώ έχουμε δεχτεί επισκέπτες από την Αγγλία και τη Γαλλία», προσέθεσε.Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που φροντίζει τα ζώα στο καταφύγιο, η διασταύρωση γαϊδούρας και αρσενικής ζέβρας είναι πάρα πολύ σπάνια. -VIDEO-

Zebra And Donkey Hybrid Born At Chestatee Wildlife Preserve

«Γαϊδούρες και άλογα ζευγαρώνουν πολύ συχνά με αποτέλεσμα να γεννιούνται μουλάρια. Ωστόσο σπάνια μια γαϊδούρα θα ζευγαρώσει με αρσενική ζέβρα», επισήμανε ο κτηνίατρος.

Τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο μοιράζονται τους ίδιους χώρους για περισσότερα από 30 χρόνια, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που γεννιέται ζώο από διασταύρωση διαφορετικών ειδών.

«Περιμέναμε το μικρό γαϊδουράκι και ανησυχούσαμε πάρα πολύ γιατί η μητέρα είχε περάσει τις μέρες τις και ακόμα δεν είχε γεννήσει. Τελικά γεννήθηκε το ζεβρο-γαϊδουράκι και καταλάβαμε ότι όλα είναι δυνατά», είπε ο ιδιοκτήτης του πάρκου.
econews

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top