Menu

Το Strayshelp.gr σας προσκαλεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου). Η γιορτή θα γίνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο στη Ρόδο, στην οδό Γρίβα, από τις 14:00 το μεσημέρι.Η γιορτή γίνεται με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες και κυρίως τα μικρά παιδιά για τη σωστή φροντίδα των κατοικίδιων, να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο πώς μπορεί να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκύλο ή γάτα, να φέρει κοντά τους φιλόζωους του νησιού και να ενισχύσει τις προσπάθειες για στείρωση και εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων.Στη γιορτή εκείνη θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε μερικά (από τα πολλά) αδέσποτα κουτάβια που ζητούν σπίτι και θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά. Μη φέρετε μαζί σας ιδιόκτητα σκυλάκια σας, γιατί ο χώρος είναι κλειστός.

Tα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να περάσουν ευχάριστα μαθαίνοντας παράλληλα τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε με τα ζώα.

Στο μικρό bazaar θα βρείτε επίσης διάφορα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στον Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου για στειρώσεις και εμβόλια αδέσποτων ζώων.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση προς το τέλος της γιορτής και θα υπάρξουν δώρα για τους τετράποδους συγκατοίκους μας!

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε τα παρακάτω για το bazaar:

* Χειροποίητα γλυκά (όπως κέικ, μπισκότα ή όποια άλλη σπεσιαλιτέ ξέρετε, που όμως δεν θα χρειάζεται ψυγείο) και αναψυκτικά
* Μεταχειρισμένα (αλλά σε καλή κατάσταση) βιβλία, ρούχα ή/και μικροαντικείμενα/χειροποίητα αντικείμενα.
* Ό,τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τους διοργανωτές, αρκεί να τους ενημερώσετε έγκαιρα.


Αν θέλετε να βοηθήσετε στη διοργάνωση ή θέλετε να δωρίσετε αντικείμενα, ενημερώστε τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για να τα παραλάβουν στο email: info@strayshelp.gr ή
στο τηλέφωνο 2241069022 (9:00 - 14:00).

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top