Menu

Από τις 19/9 εώς τις 24/9 θα τρέξει ένα πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτα γατάκια στην περιοχή του Μεγάλου Πεύκου-Νέας Περάμου, στα αποδυτήρια του Δημοτικού Γηπέδου. Το ίδιο πρόγραμμα θα τρέξει και στο Χαλάνδρι την επόμενη βδομάδα από 27/9 εώς 1/10 και θα βρίσκεται στα Λουτρά του Χαλανδρίου, κάτω από την κεντρική πλατεία.
Όσοι φροντίζετε αδέσποτα γατάκια είναι ιδανική ευκαρία να τα στειρώσετε και να τα προστατέψετε από αρρώστιες και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες! Όσοι θέλετε να βοηθήσετε με εθελοντική εργασία, όσοι θελετε αυτό το πρόγραμμα να δουλέψει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την κα Νένα στο 6949125858.
Οι ανάγκες σε είδη που δεν έχουν ακόμα καλυφθεί είναι: 3 τραπέζια, 3 μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων καθώς και ενισχυμένες σακούλες, ρολά κουζίνας, χλωρίνες, κουβάδες και σφουγγαρίστρες, 1 χύτρα ταχύτητας, 1 ηλεκτρικό μάτι, πολύμπριζα, χαρτοταινίες και ανεξίτηλοι μαρκαδόροι, σπρέι αντιψυλλικό και φυσιολογικό ορό. Όποιος μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε από τα παραπάνω μπορεί να επικοινωνήσει με το r_christodoulatou@yahoo.gr για να κανονίσουμε την παραλαβή των πραγμάτων. πίσης θα χρειαστούν άτομα που θα βοηθούν τους κτηνιάτρους με τη μεταφορά κλουβιών και την ταξινόμηση των γατιών. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη! Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας και Εθελοντές...

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top