Menu

Ευθανασία έγινε τελικά σε ένα κακοποιημένο αδέσποτο που εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες σε άσχημη κατάσταση, από τους κατοίκους των Ταγαράδων της Θεσσαλονίκης.Το άτυχο ζώο βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση. Κομμένη γλώσσα, σπασμένο σαγόνι, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι. Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες μετέφεραν τον καφέ σκύλο στον κτηνίατρο. Βάσει των ακτινογραφιών, κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει ευθανασία, προκειμένου να μην υποφέρει.Οι κάτοικοι έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης και έκαναν μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ ζητούν τη σύλληψη του δράστη που επιδίδεται σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Δημοσίευση σχολίου

  1. Πολύ ευχαρίστως θα του έκανα του ίδιο αν μου δινόταν η ευκαιρία....
    Μόνο έτσι καταλαβαίνους τέτοιου είδος κτήνη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε ξεφτιλες λιγο ανθρωπια δεν εχετε? αδελφες τα βαζετε με τα σκυλακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φρίκη!!!!
    φρικαρισμένοι ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ άνθρωποι. ψυχολογικά διαταραγμένες προσωπικότητες που αξίζουν να πεθάνουν μετά από βασανιστήρια τύπου hostel. πώς μπορούν να το κάνουν αυτό;;;; με τι ψυχή;; αν έχουν ψυχή..μα φυσικά και όχι.
    έχω δει σε εφημερίδα παρόμοιο περιστατικό με μία σκυλίτσα που της είχαν κόψει τη μισή μύτη και το στόμα αλλά έζησε.. μα καλά του έκοψε τη γλώσσα και του έσπασε το σαγόνι;;;;; ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ μέσα από την ψυχή μου.. αλλά αυτοί ποτέ δεν τιμωρούνται..σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος μακάρι να πέσει μια αρρώστια ανίατη μόνο στους ανθρώπους και να εξαφανιστούμε. αυτό μας αξίζει.

    μαρία καστανάκη από αμαλιάδα ηλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καντε τον μαυρο στον ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του ευχομαι στην επομενη ζςη του να ειναι σκυλος και να ζει σε μιαπολη που μισουν καθε κατοικιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top