Menu

Προσοχη το Video εχει πολυ σκληρες εικονες,μην αφηνετε παιδια να το δουν.
ΑΙΣΧΟΣ ειναι η μονη λεξη που αρμοζει για τα ανθρωπομορφα τερατα στην Κινα που σκοτωνουν ετσι
βαναυσα, τοσα ζωακια μονο και μονο για το κερδος της γουνας.Γδερνουν ζωντανα τα ρακουν χωρις κανενα ιχνος ευαισθησιας και οποιο απο αυτα εχει την "τυχη" να μην πεθανει αμεσως θα υποστει πολλα κτυπηματα - πατηματα στο κεφαλι (με τη μέθοδο της ασφυξίας) μεχρι να σταματησει να αναπνεει... Η γουνα ειναι το ζητουμενο για αυτους τους Κινεζους "φονιαδες" και απο οτι φαινεται δεν τους σταματαει κυριολεκτικα τιποτα!

Σοκαριστικό Video με θανατωση ρακουν στην Κινα!

Δημοσίευση σχολίου

  1. Τα λόγια περιτεύουν. Ισως να μην έπρεπε να υπάρχουμε ώς όντα αυτού του Πλανήτη και μας αξίζει ότι και αν μας συμβεί. Πραγματικά δεν έχω σοκαριστεί περισσότερο στη ζωή μου και με πολύ μεγάλη δυσκολία είδα το συγκεκριμένο τερατούργημα σε βάρος αυτών των αθώων πλασμάτων. Σε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα αξίζει να πάθουν ότι χειρότερο και δεν το κρύβω πως θα μπορούσα, και θα το έκανα, να τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Έκλαψα περισσότερο από θυμό αγανάκτηση και οργή και νοιώθωντας ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό το απίστευτο γεγονός. Ελπίζω, εύχομαι και θέλω να πιστεύω πως ήδη έχει σταματήσει αυτή η κτηνωδία.Δεν έχω άλλα λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ!!!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τότε που πρωτοείδα αυτό το βίντεο πριν μερικά χρόνια, δεν μπορώ να ησυχάσω!Αυτοί οι άνθρωποι, καρδιά δεν έχουν; Τι στο καλό έχουν στη θέση της; Εύχομαι να νιώσουν διπλό τριπλό και τρίδιπλο τον πόνο των ζώων κι όλη τους η ζωή να κυλήσει στο δάκρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα δεν είανι μόνο αυτοί που τα πράττουν, αλλά πτώοι οι ηθικοί αυτουργοί: οι εταιρίες παραγωγής κι οι καταναλωτές.

    "Στο βωμό της μόδας, λοιπόν, θυσιάζονται αυτά τα υπέροχα και πανέξυπνα ζωάκια, θυσιάζεται η ίδια η ζωή, κάθε αξία που μπορεί να έχει αυτή και κάθε έμβιο ον που μπορεί να εκμεταλλευθεί τόσο αισχρά κι απάνθρωπα ο «άνθρωπος». Σ’αυτό το είδος, που όσο πάει κι αποκτηνώνεται, αξίζει μόνο η καταστροφή κι ο εξευτελισμός, εφόσον δεν συμπεριφέρεται «σαν άνθρωπος», έχει χάσει κάθε ηθική αξία, κάθε συνείδηση και κάθε αντίληψη της θέσης του στον πλανήτη. "

    http://spartakosns.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλε τι ακαρδοι ειναι αυτοι?πως το κανουνε αυτο στα ζωα?δεν εχουν τυψεις?αυτοι δεν ειναι ανθρωποι,αυτοι περνανε και τον διαολο στο κακο,ξεφτιλα ειναι,ουστ αλητες,δεν μπορειτε να φανταστειτε καθαρματα,τι πονο προκαλειτε σ αυτους που βλεπουν τα αισχη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top