Menu

Στη Γανοχωρα Πιερίας στις καπνοκαλλιέργιες και πέμπτος εργάτης πέφτει θύμα επίθεσης από οχιές που άφησαν οικολόγοι στην περιοχή!Το θύμα νοσηλεύται σοβαρά στο νοσοκομείο.
Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί με τους οικολόγους που απελευθέρωσαν μεγάλη ποσότητα από τα δηλητηριώδη φίδια!Να σημειωθει οτι το χωριο απεχει λιγα χιλιομετρα απο την πρωτευουσα του νομου Κατερινη οπου ηδη υπαρχουν καταγγελιες οτι ειδαν τα φιδια.


Δημοσίευση σχολίου

  1. Εκλογές έρχονται! Έχουμε περιθώρια ; Πρέπει να τους κανονίσουμε αυτούς τους Οικολόγους, που πάνε να πάρουνε και κεφάλι! Ζήτω το κυνήγι! Κάτω οι οικολόγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μαλακιες λετε μωρέ !!

    Αυτο το παραμυθι με τους οικολογους που αμολανε φιδια,αρκουδες, λυκους, αλεπούδες, σαρανταποδαρουσες και δεινοσαυρους το ακουμε τουλαχιστον 15 χρονια. Αλλα πως τυχαινει να μην υπαρχει ΜΙΑ αποδειξη, ΜΙΑ φωτογραφια που να δειχνει το φορτηγο που ειδε η κουνιαδα του κουμπαρου του μπατζανακη της γειτόνισσας της θειάς μου της Γιαννούλας ,απ`το οποιο οι κακοι οικολογοι βγάζανε τα τσουβάλια με τα φιδια και τα αμολουσαν στα χωράφια. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για διαβαστε : http://www.herpetofauna.gr/index.php?module=narticle&page=read&id=31

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top