Menu

Μπόγιας εν δραση?
"Σήμερα το πρωί συνέβη κάτι πολύ περίεργο έξω απο το σπίτι μου και θα ήθελα τη γνώμη σας.Κατά τις 5 ένα επιβατικό όχημα που έσερνε μικρή κλούβα σταμάτησε στο δρόμο μου. Αυτό που με έκανε να πάω στη μπαλκονόπορτα και να κοιτάξω δεν ήταν η περιέργεια αλλά οι θόρυβοι, κάτι σαν μικρά πόδια που τρέχουν. Τελικά είδα πως δυο κύριοι έφερναν σκυλιά στην κλούβα και ένας τρίτος στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητο.Και εδώ είναι οι απορίες μου: Υπάρχει υπηρεσία μπόγια; Τι θα απογίνουν τα σκυλιά αυτά; Πόση νομιμότητα έχει μια τέτοια "επιχείρηση";Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται, κράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Γεια σας και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον.. Μπορείτε να μου πείτε σε ποια πόλη και σε ποια περιοχή έγινε αυτό το συμβάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΤΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το προβλημα ειναι οτι στην γειτονια μου εχουνμαζευτει 9 σκυλια αγέλη κ απειλειται οποιοσδήποτε περάσει απο αυτο τον δρομο, καθώς κυνηγάνε οτιδηποτε κινειται..αυτο ειναι επικίνδυνο για εμας, ξέρω οτι κ αυτα νοιωθουναπειλή αλλα το να δαγκώνουν ή να κινδυνεψει αλλη ζωη με βαζει στην σκεψη να καλέσω τον μπογια .... δεν μπορουμε να βγουμε ή να μπουμε στο σπιτι χωρις τον κινδυνο πιθανης επίθεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επισης τα τηλεφωνα της φιλοζωικης εταιριας που εχετε στα χρησιμα τηλεφωνα δεν ισχυουν , τηλεφώνησα και μου ανακοινώνουν οτι δεν ισχύουν.. απο την μια μας λενε να ενημερώσουμε τις αρμοδιες υπηρεσιες για καλύτερη περιποιηση αυτων των αδέσποτων ζώων και απο την αλλη ειναι ολοι τους ανύπαρκτοι... τι αλλο μπορει να κανει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top