Menu

"Τί να πεις κανείς; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Πώς να εκφραστεί κάποιος βλέποντας τέτοιες πράξεις από κάποιους υπάνθρωπους που ξεσπούν τα κόμπλεξ τους σε ανυπεράσπιστα σκυλιά; Ανωμαλάρες , άρρωστοι και σκουπίδια του κόσμου που αν συμπεριφέρονται έτσι σε ζώα μπορείτε να φανταστείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους με τους ανθρώπους...εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όσα σκυλιά κακοποίησαν αυτοί οι ανέραστοι διεστραμμένοι άλλα τόσα να χέσουν στον σάπιο και ξεχασμένο τάφο τους! Σιχάθηκα να βλέπω και να ακούω για τέτοιους...Μια θα είναι λάδι, μια θα σέρνουν με το αμάξι το σκυλί και μια θα του ρίχνουν με σκάγια. Όπως και με τον Λάζαρο στη φωτογραφία. Οι γιατροί υπερβάλοντας σε ζήλο κατάφεραν να σώσουν το ζωντανό όχι όμως και το σάπιο πόδι του. Οι ακτινογραφίες έδειξαν πλήθος από σκάγια...Ο φίλος του είδους μας, ο διασώστης μας σε καταστροφές, ο εκπαιδευμένος οδηγός τυφλών , η παρέα μας ,έγινε στόχος στα μάτια ενός ξεφτιλισμένου όντος. Ντροπή και αίσχος. Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο.
Υ.Γ. Αν κάποιοι προσβλήθηκαν από τα λεγόμενά μου επειδή δεν γουστάρουν τα σκυλιά ή τα ζώα γενικώς έχω να πω αυτό: Δεν με ενδιαφέρει! Έτσι απλά. Αυτό ένιωσα και αυτό νιώθω όποτε βλέπω τέτοιες αποτρόπαιες εικόνες.
http://ymagblog.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html

Δημοσίευση σχολίου

  1. Είναι τόσο σκληρό και όμως αληθινό,γιατί να βγάζει ο άνθρωπος το άχτι του καταστρέφοντας το "όμορφο"?!Μην πάρεις την αγάπη που σου προσφέρει το ζωάκι,το δέχομαι-γιατί να του "επιβάλεις" τόσο πόνο!?!Νιώθω κάθε φορά την ίδια αγανάκτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pistepse me file...poli liga les kai eyxesai gia aytous tous "an8ropous"...ego prosopika tous rixno poli xeiroteres katares....poli liga les...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις δίκιο. ο άνθρωπος είναι το χειρότερο και πιο σιχαμένο ζώο στο πλανήτη. και ντρέπομαι που είμαι κ εγώ άνθρωπος όταν βλέπω τέτοιες εικόνες. τις ίδιες κατάρες βγάζω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου με απόλυτη ειλικρίνια κάθε φορά που αντικρίζω τις φρικτές αυτές πράξεις. γνωρίζω άτομα, πιτσιρίκια 15-16 ετών, που γουστάρουν να πετροβολούν σκύλους και να καίνε γάτες και τους έχω δώσει να καταλάβουν ότι αν τους πιάσω "εν δράσει" θα με τρέχουν στα δικαστήρια οι γονείς γιατί θα χω κάνει κακό στα κωλόπαιδα που γέννησαν. ζω στην αμαλιάδα ηλείας και δεν υπάρχει ούτε φιλοζωική οργάνωση ούτε καταφύγιο. δηλαδή υπήρχε 1 στη ροβιάτα αλλά κάποιος έβαλε φωτιά και κάηκαν 25 σκύλοι. που να πεθαίνουν τα παιδιά του από φωτιά και να πονάνε και να φωνάζουν και αυτός να μην μπορεί να τα σώσει. να τα βλέπει να καίγονται ζωντανά και να θυμάται τι έκανε αυτός κάποτε. τέλος πάντων, θα μπορούσα να γράφω σελίδες μιας και η φρίκη δεν περιγράφεται με λίγες μόνο λέξεις.. αλλά ας κλείσω με το ότι αν το κράτος δε συμβάλλει, δε γίνεται τίποτα. τα καταφύγια, τα φάρμακα, η συντήρηση χρειάζονται λεφτά και ούτε γω ούτε συ έχουμε τόσα ώστε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά. μόνο αν γίνει κάτι οργανωμένο θα βρεθεί λύση.


    μαρία καστανάκη από αμαλιάδα, νομός ηλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top