Menu

"Σύμφωνα με το F.B.I., το Μέτωπο για την Απελευθέρωση των Ζώων (Animal Liberation Front) είναι μία τρομοκρατική οργάνωση. Ωστόσο, για τους φιλόζωους όλου του πλανήτη, τα μέλη της A.L.F. είναι ήρωες.Σκοπός τους είναι η απελευθέρωση των ζώων που υπόκεινται σε βασανιστήρια και θάνατο εξαιτίας των πειραμάτων που τα υποβάλλουν πολυεθνικές, φαρμακευτικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.Αν είναι τρομοκρατική οργάνωση τότε αποτελεί την τρομοκρατική οργάνωση με τους περισσότερο φίλους στον πλανήτη.
Ομως, κανένας άνθρωπος δεν έχει χάσει τη ζωή του από επίθεση της A.L.F., η οποία καταστρέφει τα κτήρια στα οποία υποβάλλονται τα πειράματα και οι βασανισμοί.

Μέλος της οργάνωσης έχει καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση (την οποία ήδη εκτίει) για πυρκαγιά σε κτήριο πολυεθνικής που βασάνιζε ζώα.
Για πολλούς είναι η πιο αθώα και αγνή τρομοκρατική οργάνωση, αφού δεν δολοφονούν και δεν καίνε τις περιουσίες αθώων ανθρώπων και μεροκαματιάρηδων
Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται κάπως... υπερβολικά, θυμηθείτε τη φράση του Ινδού ηγέτη, Μοχάτμα Γκάντι: " ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ "

http://axion-esti.blogspot.com/2009/03/alf.html

Δημοσίευση σχολίου

  1. Αγαπες μου λυπαμε εκμερους του ολοι τους ειναι γαμιμενοι μπασταρδοι και ευχομε να καουν στην κολαση τους μισω ολους αυτους παλιο μαλακες πουστιδες γαμω τν παναγια τυς κ τν χριστο τους αμα τους εβρισκα μπροστα μου θα τυς εκεγα ζωντανους παλιο μπασταρδοι ολοι τους αυτη τη στιγμη νιωθω τοση μα τοση οργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top