Menu

Ελληνικός ποιμενικός (τσοπανόσκυλο)


ελληνικός ποιμενικός




Τριακόσια δέκα καθαρόαιμα κουτάβια του ελληνικού ποιμενικού σκύλου – τα λεγόμενα τσοπανόσκυλα - με καταβολές στην αρχαιότητα έχουν γεννηθεί από το 1998 στο κέντρο της οικολογικής οργάνωσης Αρκτούρος, ο οποίος ανέλαβε δράση όταν διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη ράτσα κινδύνευε να εκλείψει λόγω των διασταυρώσεων με άλλα σκυλιά.Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Νέων, στο πρόγραμμα εκτροφής των τσοπανόσκυλων εργάζονται μία Αγγλίδα και δύο γάλλοι εθελοντές, οι οποίοι μένουν στο Κέντρο του Αρκτούρου. Σκοπός του προγράμματος – το οποίο υλοποιεί ο Αρκτούρος μαζί με τον Όμιλο Φίλων του Ελληνικού Ποιμενικού στην Αγραπιδιά της Φλώρινας - είναι κάθε κτηνοτρόφος ή άνθρωπος της υπαίθρου που θα το ζητήσει να πάρει ένα ζευγάρι σκύλων και με τον τρόπο αυτό να γεννηθούν ακόμη περισσότερα τσοπανόσκυλα.

«Η ύπαιθρος είναι το σπίτι τους και από το 1998 έως το 2007 δώσαμε δωρεάν 310 καθαρόαιμα κουταβάκια» λέει η βιολόγος και υπεύθυνη του προγράμματος Αναπαραγωγής και Επαναδιάδοσης του Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου, Μαρία Τριβουρέα.
«Διαπιστώσαμε ότι το ελληνικό τσοπανόσκυλο κινδύνευε να εκλείψει, κυρίως λόγω των διασταυρώσεων με άλλα σκυλιά. Έτσι, σιγά σιγά η ράτσα τους έχανε τα βασικά χαρακτηριστικά της, εξαιτίας των οποίων συντρόφευαν τους κτηνοτρόφους και τους άλλους ανθρώπους της υπαίθρου επί αιώνες. Αυτό που κάνουμε εδώ στο Κέντρο Αναπαραγωγής του Αρκτούρου είναι προσπάθεια διάσωσης του ελληνικού ποιμενικού» λέει. Όπως εξηγεί, «είναι σκυλιά ιδιαίτερα έξυπνα και πιστά».

Τα χαρακτηριστικά της ράτσας
«Μπορεί οι ποιμενικοί να έχουν συνδεθεί με τους κτηνοτρόφους, αυτό όμως που με εντυπωσίασε κι έτσι αποφάσισα να πάρω, είναι η προσαρμοστικότητά τους και στις πόλεις»«Είναι ιδιαίτερα πιστός σκύλος, δίνει αγάπη στο αφεντικό του και νιώθω ότι έχω έναν εξαιρετικό φύλακα. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντική την προσπάθεια που γίνεται για τη διάσωση της συγκεκριμένης ράτσας». εξηγεί ο κ. Κώστας Βασιλείου, επιχειρηματίας από τη Λάρισα και ιδιοκτήτης του Τζαβέλα που ζει στο κτήμα του κοντά στη Νίκαια Λάρισας.
«Τα σκυλιά έχουν συνδεθεί με τη ζωή των κτηνοτρόφων οι οποίοι τα φροντίζουν από μικρά και τα αφήνουν να παραμένουν στα μαντριά μαζί με τα πρόβατα τα βράδια γιατί μπορούν να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις σαρκοφάγων ζώων, όπως των λύκων και των αρκούδων»Βάσω Πετρίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης κοινού του Αρκτούρου. λέει η
Μάλιστα, όπως επισημαίνει, είναι τέτοια η σχέση που έχουν αναπτύξει με τα σκυλιά τους οι κτηνοτρόφοι ώστε τα ταΐζουν οι ίδιοι, προκειμένου να μην υπακούουν σε κανέναν άλλο. Ο ελληνικός ποιμενικός έχει άριστη όσφρηση, ακοή και όραση, μεγάλη κινητικότητα και αντέχει σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι ανεξάρτητος, θαρραλέος, με ανεπτυγμένο ένστικτο προστασίας του κοπαδιού και απόλυτα αφοσιωμένος στον τσομπάνη.

Η ιστορία τους
Στην αρχαία Ελλάδα
Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος απαντάται από τα αρχαία χρόνια, γεγονός που μαρτυρούν πλήθος ιστορικά κείμενα.
Ο Αριστοτέλης απαριθμεί φυλές σκύλων, σύμφωνα με τον τόπο καταγωγής τους, όπως ο της Ηπείρου, της Λακωνίας κ.λπ.
Ο Πλάτωνας αναφέρει ότι ο ποιμενικός σκύλος της Ηπείρου είναι γνωστός από τα ομηρικά έτη και ήταν ονομαστός για τα καταπληκτικά του χαρίσματα.
Ο Μέγας Αλέξανδρος στις εκστρατείες του χρησιμοποιούσε ποιμενικούς σκύλους της Ηπείρου.
Ο βασιλιάς της Ηπείρου Πύρρος χρησιμοποιούσε τους ποιμενικούς ως πολεμικούς σκύλους.
Ο επικός ποιητής Οππιανός (2ος π.Χ. αι.) στην «Κυνολογία» περιγράφει τον ελληνικό ποιμενικό ως τόσο ρωμαλέο που δεν δίσταζε να επιτεθεί σε ταύρους, σε αγριόχοιρους, ακόμη και σε λιοντάρια.
Οι αρχαίοι Έλληνες ξεχώριζαν τους σκύλους σε κυνηγετικούς και ποιμενικούς. Οι ποιμενικοί ονομάζονταν «Μολοσσικοί» ή «Μολοσσίδες» από την περιοχή καταγωγής τους, που ήταν η αρχαία ελληνική Μολοσσία (Ήπειρος).
Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο σκύλος εξημερώθηκε από
τον Απόλλωνα, που τον δώρισε στην αδελφή του την Αρτεμη για να τη συντροφεύει στο κυνήγι (κυνήγι= κύναν άγω).
Ο ποιητής Νίκανδρος (3ος αι. π.Χ.) αναφέρει ότι οι ηπειρωτικοί σκύλοι, μεγαλόσωμοι και δυνατοί, πλάστηκαν από το θεό της φωτιάς, τον Ήφαιστο.









Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα αγορασω και τα 2

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ?

      Διαγραφή
    3. Τα βαζεις στο σπιτι πανω στο χαλι κ μετα...τρομαζεις να τα ξυπνησεις!!!

      Διαγραφή
  2. Sigoura ta tsopanoskyla einai ta kalytera skylia: dynata - aksiopista - prostasias - filika me ton idioktiki kai den masane pouthena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πιο βασικο ειναι οτι εχουμε ελληνικο σκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ !

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΡΑΤΣΩΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε με νευριασες τωρα.Πως επιτρεπουν τετοια ατομα να μιλανε απορω.Εγω εχω φιλε μ ελληνικο τσομπανο κ το σκυλι δν παιζετε σε χαρακτηρα κ πανω απο ολα σε φυλαξη.ελα να μπεις στο δικο μ σπιτι να σου δειξω τι ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ.μιλιστε ρε παιδια

      Διαγραφή
    4. ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΑΦΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΤΟΘ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΤΙΝΙΑΤΡΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΑΡΟΕΜΗ....ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL.....maria.argyrh66@gmail.com

      Διαγραφή
  4. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ Η ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ
    http://zwakia.blogspot.com/2009/10/blog-post_7677.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΟΠΑΝΗ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΩΤΙΚΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις πως κοιμοιζουμε εναν ελληνικο ποιμενικο? γυρω στα 2 μηνων..

      Διαγραφή
  7. Πως μπορω να βαλω φωτγραφια και αγγελια; Γεννησε η σκύλα μου και θα ήθελα να βρω σπιτια για τα μικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεννησε η σκύλα μου (shanuzer gigas) από πατέρα τσοπανόσκλυλο, και χαρίζω 8 κουτάβια. Φωτογραφίες στο...http://trainingpet.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

    Ευχαριστώ γιατ την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sth xalkida exei kala skulia enas tupos...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. exo ki ego vre paidia ena poimeniko o opoios miazei kai me elliniko alla kai me kaykasio mia voithia vre paidia ti akrivos einai? epikinoniste mazimou opoios mporei na me voithisei sto evo6drama@hotmail.com dimitris einao to onoma mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xarixo koutabakia!! tsopanoskila, tilefono 6945377172 theodoros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poios einai autos o tupos sth xalkida kai psaxnw sthn boreia Ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ta tsopanoskila eine ta kalitera:dinata,prostasias,filika o dikos moy skilos (tsopanoskilo) eine 7 minon ta ebale me ena likoskilo kai ton tinaje

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ενδιαφερομαι για αγορα μικρου ελληνικου ποιμενικου. τηλ. 6949611011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΘΥΛΗΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ.ΑΥΛΗ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ.ΣΕ ΠΟΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ pantopoulos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΜΕΧΡΙ 50ΕΥΡΩ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. (EMAIL: kagiantza@hotmail.com)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να αγκαλιασω ενα σκυλακι ονειρευομαι
    σασ παρακαλω δωστε μου ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλο μεσημερι παντοπουλε
    μονο εγω μπαινω και γραφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΚΟΜΑ ΤΖΙΦΟΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
    ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μακαρι να βρεισ γρηγορα ενα σκυλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. διασταυρωση με γερμανικο ποιμενικο γινεται; και τι απογονος προκυπτει
    ξερετε ποσο ζυγιζει το κουταβι 2 μηνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα κουταβάκι ελληνικό ποιμενικό από σπίτι μεγαλωμένο με αγάπη ζυγίζει περίπου 6 κιλά. ( το δικό μου τουλάχιστον τόσο ζύγιζε σ' αυτή την ηλικία.)Το πέταξαν κάποιοι "φιλόζωοι" που το αγαπούσαν πολύ, γιατί θα γινόταν μεγάλο είπαν. Ζημιά τους και οφελειά μας.!!!!

      Διαγραφή
  24. υπαρχει καποιος που να εχει ζευγαρι απο καθαροαιμο Ε.Π (κουταβια)και να μην τα χρειαζεται??? λιγο δυσκολο ε??? ΑΝ..... ευχαριστω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παιδια ειμαι απο κρητη και το ονειρο μου ειναι ενα κουταβι ελληνικος ποιμενικος.γνησιο ομως.ζω στην ηπαιθρο.καντε κατι ρε παιδια.και για κρητικο ιχνηλατη εγω ειμαι εδω.τηλ.6908281111.ευχαριστω.παπαλεξανδρακης νικος ιεραπετρα κρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. pou 8a bro
    3 koutabia ελληνικους ποιμενικους ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ.
    ΠΕΡΙΟΧΗ: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    E-MAIL: ROYMAN_24@WINDOWSLIVE.COM
    ΤΗΛ: 6979301654
    ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαριζονται 2 κουταβια ελληνικοι ποιμενικοι. τηλ 6944589686

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ? ΜΗΝΩΝ? ΑΡΣΕΝΙΚΟ-ΘΥΛΗΚΟ?
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ? ΧΡΩΜΑΤΑ?

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

      Διαγραφή
    2. τα κουταβια τα εχουμε δωσει, δεν εχουμε αλλα..

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΟ 6944589686 ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  29. θα το εχω υποψη μου και θα σασ τηλεφωνησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παιδια ψαχνω αρσενικο κουταβι ελληνικο ποιμενικο....μ'αρεσουν πολυ αυτα τα σκυλια κ εχω κ τον χωρο π 8ελουν γτ μενω σε χωριο....αν γινεται να μ το χαρισουν ακομα καλυτερα...αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. παιδια ο αντρεας ειμαι παλι....οποιος εχει καποιο κουταβι να με ειδιποησει σε αυτο το νουμερο(6943128518) θα ηθελα να ειναι γνησιο μονο κ οχι ημιαιμο.....περιοχη κορινθος....ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. θα ηθελα ενα κουταβι ελληνικο ποιμενικο θυλικο μπορω να δοσω μεχρι 150 ευρο. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ειμαστε 2 ξαδερφια κ θα θελαμε ενα ζευγαρι κουταβια ελληνικους ποιμενικους!τηλ.6942631967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. θα ηθελα να μου χαρισετε ενα κουταβι ελληνικου ποιμενικου τηλ.6942631967 περιοχη Ν.Μαγνησιας Βολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. θα ηθελα να αγορασω ενα ελληνικο ποιμενικο ειμαι κτηνοτροφος και το θελω για την δοθλεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. θα ηθελα να αγορασω ενα ζευγαρι ελληνικου ποιμενικου ειμαι κτηνοτροφος τηλ.6946676185

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλισπερα πριν 17 ημερεσ μου γενισε η σκυλα μου ειναι ελληνικο ποιμενικο ποινδου και το αρσενικο το ιδιο (χανια κρητησ)τηλ.6984301156

      Διαγραφή
  37. ΑΝ ΔΟΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 2 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ 17 ΣΤΡΕΜ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙ ΑΡΝΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΣΤΟ poliviosb@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. βλεπω σου αρεσουν πολυ τα ζωα
    θα προσπαθησω να σε βοηθησω bbbbb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα,
    θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πόσο επιθετικά είναι αυτά τα σκυλιά;

    Έχω ένα θηλυκό 5 ετών και πριν λίγες ώρες μου σκότωσε ένα άλλο μου σκυλί 15 ετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 χρονών ;;; από γηρατειά πέθανε 105 ανθρώπινα χρόνια ηταν

      Διαγραφή
  40. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΑΤΣΑΣ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ-ΠΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ-ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τα ζωα ειναι επιθετικα λογο του ιδιοκτητη που ειχε
    εσυ το ειχεσ απο μικρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ, ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ

      Διαγραφή
  42. αλλα και η ρατσα του σκυλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χρονια πολλα ζηταω ΓΝΗΣΙΟ ελληνικο ποιμενικό για ζευγάρωμα επειγον νομός Αττικής
    λαμπρος 6936901535

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. χρονια πολλα σε ολουσ που γιορταζουν με υγεια ευτυχια και χαρα να ειστε ολοι απο σημερα καλα
    και για παντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ martzi_t@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλησπερα σε ολουσ,ζητω αρσενικο ποιμενικο να μου χαρισουν,ειμαι απο χαλκιδα.αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.με λενε γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΑ TSOPANOSKYLA ELLHNIKA EINAI TA PIO KALA SKYLIA GIA THN YPAITHRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΣΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΜΙΝ ΠΑΙΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κανεις μεγαλο λαθοσ φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ειναι ωραια να ειναι μικρα
    επισησ μπορεισ να μου εξηγησεισ γιατι το πιστευεις αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. poios poulaei 8uliko tsopanoskulo koutavi..to 8elo gia prwvata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ήθελα ένα αρσενικό καθαρόαιμο ελληνικό ποιμενικό λευκό... για φύλακα σε οικία με περιφραγμένο χώρο 5στρέμματα...mikeaggel@gmail.com ή στο 6944748177... Ευχαριστώ..!

      Διαγραφή
    2. Sorry, συμπληρωματικά ... είμαι από Κόρινθο

      Διαγραφή
  52. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ,ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΑΕΙ . ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ 6975903715 ΤΑΚΗΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. και εγω ρε παιδια πηρα εναν ελληνα πολυ ωραιο υπακουοσ και φιλικοσ.εγω πιστευω πωσ ειναι ο καλυτεροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μένω στα Χανιά και ψάχνω για σκύλο φύλακα για σπίτι σε χωριό. Ο κοντότριχος Ελληνικός μοιάζει ιδανικός για μένα.Για πληροφορίες 6945898905 Μενέλαος.
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. kalispera me lene stella meno sta ioannina exo oikogeneia k endiaferomai na megaloso ta meloi tis oikogeneias mou me ena tsopanoskillo katharoaimo kata protimisi arseniko alla oxi aparaitita mono p tha to ithella apo koutavaki gia na megalosoun mazi kata kapoio tropo me ton 3xrono gio mou,to epithimo polli k to psaxno gia mines sas parakalo na me exete ipopsin menose spiti se perioxi ton ioanninon me megalli auli monokatoikia k se kana 2 xronia tha metakomisoume sto xorio filia!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΠΗΓΕ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β ΕΥΒΟΙΑ ΤΗΛ 6976138138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 8a i8ela na moy xarisoyn ena pimeniko epitopliston 8yliko giati exo kai alo skylo gia na mhn zeygaronoyn.gnorizo apo skylia kai exo kai poly xoro eyxaristo.thl 6983906557 basilhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΟΤΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIATI OMWS? TO DIKO MOU POU EINAI DIO MHNWN DEN MPORW NA TO KOIMISW,MEXRI TO PRWI DEN ISIXAZEI..

      Διαγραφή
  60. θα ηθελα ενα τσοπανη ελληνικο για την φυλαξη ζωων και για το σπιτι.
    αν ξερει καποιος η αν εχει το τηλ ειναι 6936810239 και το email georgeka65@yahoo.gr.
    ευχαριστω πολλυ κατσουγκρης γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. tha ithela na m xarisoune ena elliniko pimeniko gia tin filaksi tou spitiou m an kseri kapios na m pi ... to til m 6984028334 ime apo katerini to mail m ine a4bit@hotmail.com
    eyxarusti poli alexandros gourgiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. kalhmera thelw na mou xarisoun ellhniko poimeniko gia ta probata enos filou pou den mporei na exei prosbash sto internet, mou eipe an einai dynaton na toy brw dyo koutabia giati exei panw apo 300 zwa aprostateyta. mail: demiris201081@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. θελω 2 κουταβια για τα ζωα πλειρωνω.6946472806 κοστασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kalhspera sas, tha ithela k egw ena koutavi ellhniko poimeniko arseniko an ginetai gia ta zwa mou kai gia thn fulaksh ths aulhs mou. zw kalamata, enhmerwste me pws mporw na parw ena peterpapei@yahoo.com
    euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ο ελλνικοσ ποιμενικοσ ειναι απο τουσ καλυτερουσ φιλουσ του ανθρωπου αρκει μονο να του δινεισ αγαπη. φυλακασ αριστοσ με τρελεσ αντοχεσ χρειαζεται χωρο και χρονο καθημερινα για να μπορει να βγαζει την ενεργεια του. ο δικοσ μασ ειναι δυομιση χρονων δεν τον αλλαζουμε με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλημέρα σε όλους!
    Ενδιαφέρομαι για ελληνικό ποιμενικό να το πάρω απο κουτάβι και να το μεγαλώσω σε 4 στρέμματα χωράφι στον νομό χαλκιδικής. Το τηλ.μου είναι 6944336937.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλησπερα!Ενδιαφερομαι για ελληνικο ποιμενικο για μεγαλο χωρο στην ευβοια.Προκειται για πολυ φιλοζωη οικογενεια.Για φυλαξη χωρου κ πολυ παιχνιδι!!!!!!!!!!!Οποιος γνωριζει ας επικοινωνησει αρχικα στο m_alba86@hotmail.com μονο σοβαρες προτασεις.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΥΛΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ email:johnys.pan@gmail.com ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ 6973354819 . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Διαβαζοντας ποσοι αναζητουν Ελληνικο Ποιμενικο το βλεπω δυσκολο αλλα ας προστεθω και γω σε αυτους που αναζητουν Ενα τετοιο συντροφο και φυλακα και προ παντων Ελληνικο . Μενω Κερατεα Χωρος διαθεσιμος για τις βολτες του(Της ) μεγαλος,χρονος μαλλον αρκετος e.mail glivaditis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
    ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΛ ΠΟΙΜ. ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ (ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ) ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ..ΧΑΡΟΥΛΕΣ κλπ . ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ η ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΥΛΙΣΜΑ ΕΣΤΩ ....ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασε εδω τα βασικα, εκπαιδευση απο μικρη ηλικια
      http://zwakia.blogspot.com/2012/07/blog-post_8641.html

      Διαγραφή
    2. Επισης πριν ρωτησεις εκπαιδευτη κατσε και ασχολησου οπως ακριβως θα εκανες με τα παιδια σου, οχι ακροτητες και υπερβολες, αλα με καλο τροπο και παντα να επιβραβεις τις προσπαθειες.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΝΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΣΟΖΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ-ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ).ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
  72. Εχω παρατηρησει οτι οι ελληνικοι ποιμενικοι εστω και ημιαιμη εχουν μια φιλικοτητα προς τα αλλα ζωα οπως τα κατσικια,τα προβατα,τις κοτες κλπ.Για παραδειγμα ο δικος μου ο σκυλος που ειναι ημιαιμο τσοπανοσκυλο τα παει πολυ καλα με τα ζωα που αναφερθηκαν παραπανω χωρις καθολου εκπαιδευση και μας εχει τυχει μαλιστα σε βολτα που τον ειχα παει να μας παρουν κατσικες απο πισω και αυτος δεν εδωσε καμια σημασια.Τωρα επειδη μου αρεσουν τα τσοπανοσκυλα θα παρω ενα καθαροαιμο ελληνικο ποιμενικο απο την Βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΔΥΟ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΝΑ. ΜΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Θα ήμασταν ευτυχείς αν μπορούσε να κάποιος να μας χαρίσει ένα ή και δύο κουτάβια ποιμενικού. Γνωρίζουμε από σκυλιά και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένα στο περιβάλλον που θα ζήσουν.
    Ευμορφία και Αλέξανδρος Καλέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. εχω ενα τσοπανοσκυλο 8 ετων και ψαχνω μια νυφουλα.. μενω στο κορωπι. οσσι αποκτησετε λοιπον εναν τετοιο σκυλο θα πρεπει να γνωριζετε οτι θα εχετε ενα απιστευτο δυνατο και θηριωδη σκυλο...ειναι γυρω στα 65 kg και 1.60 μολις σηκωθει. ειναι ενα απο τα καλυτερα σκυλια που ειχα ποτε...την μερα ειναι πολυ ησυχος και ξεκουραζετε οσο μας βλεπει η μας ακουει αλλα το βραδυ δεν περνας περιμετρικα απο το οικοπεδο και δεν κοιμασε απο την αγριοφωναρα του...(οταν τον δενεις ομως γινεται τεμπελης) επισης οταν ερχετε καποιος ειναι πολυ επιθετικοσ μεχρι να καταλαβει οτι τον γνωριζουμε και να τον αφησει ησυχο.. με τα παιδια ειναι απιστευτα φιλικος και ηρεμος... εχω μια κορη 2 ετων και τον κανει οτι θελει μεχρι και πονυ χωρις να παραπονεθει χωρισ να κανει τιποτα που να μην το θελει ... γενικα οσοι αποκτησετε εναν τετοιο σκυλο ολα τα υπολοιπα θα σασ φαινονται κουταβακια..πιστεψετε με ειναι ο καλυτεροσ φυλακας γνωριζει πολυ καλα την δυναμη του και ξερει ακριβως ποτε να την χρησιμοποιησει... εγω προσωπικα δεν θα τον αλλαζα με τιποτα... και φυσικα εχει και αλλα πολλα προσοντα και θα τα καταλαβετε στην πορεια... οποιοσ λοιπον εχει καποια θυληκια καθαροαιμοι ασ μου στειλει mail.. apostolos.f@hotmail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. γειασας .εχω ενα κουταβη μολοσο.ειναι 6 μηνων κ. ζυγίζει 23 κυλά .εχω την εντύπωση πως ειναι λιγο .εσεις τι λετε?θα ηθελα την γνωμησας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. gia sas ta itela ena tsopanoskilo elliniko poimeniko tiliko h arseniko perioxi n. ilias meno ston kaiafa me megali ayli sto spiti opoios xerei kati as epoikinonisei sto e mail ayto george.793@hotmail.com eyxaristo gia ton xrono sdas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημέρα σας

    Ζητώ να μου χαρίσουν 2 κουταβια ελληνικους ποιμενικούς.Τηλ 6972768864.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ζητω να βρω 2 κουτάβια ελληνικου ποιμενικού. Κατα προτίμηση ανοιχτόχρωμα.

    6944913464 Αργυρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. tha ithela na mou xarisoun ena elliniko poimeniko thliko koutavi perioxi salamina tilefwno 6973607899

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΖΕΨΑ 9 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΔΟ. ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.. ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΘΕΝΙΚΌ ΚΑΙ ΜΙΚΡΌΣΩΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΖΥΓΙΖΕΙ 40 ΚΙΛΑ, ΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ, ΡΩΜΑΛΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΚΥΛΙ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Μ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ Μ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ.. ΛΕΥΚΟΣ ΜΕ ΓΚΡΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, ΠΑΧΙΑ ΓΟΥΝΑ, ΦΑΡΔΥ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ ΟΥΡΑ. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΖΗΤΑΜΕ ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ Σ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ Τ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΑΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΘΕΝΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!

      Διαγραφή
  82. Λατρευω τον Ελληνικο Ποιμενικο εχω ενα αρσενικο οκτω χρονων θα ηθελα οποιος μπορει να μου χαρισει ενα θηλυκο κουταβακι να μεγαλωσει μαζι του σε κτημα τεσσαρων στρεμματων στο Νομο Πελλας . Ειναι φιλικος με τα κουταβια και γενικα με ολα τα ζωακια εκτος απο τα αρσενικα γιατι ειναι κυριαρχικος τυπος και αρχηγος αγελης. Τηλεφωνο επικοινωνιας 6977066688

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ
    http://zwakia.blogspot.com/2012/10/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΦΡΌΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΧΑΡΙΖΩ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ 8 ΜΗΝΩΝ. ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΚΙΛΑ. ΦΙΛΙΚΟΣ, ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974109600 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χαιρετώ όλες τις φίλες και φίλους.
    Ψάχνω για κουτάβι Λευκό Αρσενικό Ποιμενικό. Γνωρίζει φίλος εκτροφέα να μου συστήσει.
    napgeo@otenet.gr
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για κουτάβια λευκου ποιμενικού μπες ofep.gr που ανακοινώνονται γέννες. τα κουτάβια εχω ακούσει οτι δινονται σε συμβολικές τιμές..

      Διαγραφή
    2. Σας Ευχαριστώ. Καλό σας απόγευμα........

      Διαγραφή
  87. χαριζετε ελληνικος ποιμενικος 6 ετών λογο αλαγής κατοικιας.αρσενικός, με τα εμβολιά του πολλύ φιλικός.οποιος επιθυμεί ας επικοινωνήσει μαζί μου xristarasgr@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. καλη σπερα σας, ψαχνω να βρω 2 καθαροαιμα τσοπανοσκυλα το ενα για φυλαξη κοπαδιο κ το αλλο για αγροκτημα....σε θηλυκα....μπορουμε να κανουμε κτ????
    για επικοινωνια στο mail sophieaki@hotmail.com......ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. geia sas sugnwmh gia thn grafh pou exw...psaxnw 2 tsompanoskula eimai apo xanthi an gnwrizei kapios kai thelei na xarisei to thl mou einai 6932236655 dhmhtrhs,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ..... ΤΗΛ 6974767546 ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τον εξουθενωνουμε ειναι η μονη λυση εχουν τοση ενεργεια αυτα τα σκυλια που χρειαζονται παρα πολυ ασκηση....Ετσι κανω και εγω με τον δικο μου και γινεται "κοτοπουλο" και ησυχαζει!
    Αλλη μια λυση ειναι μια μεγαλη βολτα με αυτοκινητο ή ηρεμιστηκα αλλα δεν τις θεωρω καταλληλες λυσεις και την δευτερη την συνιστω μονο πριν απο εμβολιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

    ΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ thomasnimas@hotmail.gr ή 6973036497. ΕΧΩ ΖΩΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΟΣΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. καλημερα!

    μενω στην κυμη ευβοιας κ θα ηθελα να μου χαρισουν ελληνικο ποιμενικο 2 μηνων μενω σε μονοκατοικια με αυλη κ μεγαλο κηπο επικοινωνια στο rItsa75@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ζητω 2 ελληνικα ποιμενικα (κουταβακατα προτιμηση), για φυλαξη χωρου με προβατα,θα παρασχεθουν συνθηκες διαβιωσης αριστες καθως και φαρμακευτικη αγωγη, εαν θελετε να ξερετε οτι τα κουταβακια σας θα εχουν καλη ζωη ,επικοινωνηστε μαζι μου στο ...mkosmatos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. εχω ενα 100%τσομπανοσκυλο απολυτως προσαρμοσμενος στην αυλη,οπου γυρω γυρω εχει οικοδομες αλλα δεν ενοχλει ποτε,βεβαια ειναι αυτονομος σκυλος,κ λιγο ανυπακουος κ με τα αρσενικα σκυλια δεν θελει καμια επαφη.στον τομεα ομως της φυλαξης δεν συγκρινεται με τιποτα,καταλαβαινει ποτε κ ποιος θελει να κανει κακο κ φυσικα οποιος το επειχηρησει να τα βαλει μαζι του(κλεφτης)δεν εχει καμια τυχη.ειναι ο απολυτος φυλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αν χαριζεει καποιος κουταβι θα ηθελα ενα. επιδι εχω προβατα και μ χριαζετε για φιλακας σας παρακαλω οποιος χαριζει η πουλαει σε καλη τιμη να με ενιμεροσει 6989750026

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Zησοπούλου Ευτυχία25 Ιανουαρίου 2013 στις 7:06 μ.μ.

    Χαρίζεται θηλυκό ποιμενόσκυλο δύο μηνών.θα εμβολιαστεί στο κυνοκομείο λάρισας.είναι πολύ όμορφη και φιλική.θα γίνει λίγο μεγαλούλα και πολύ καλή φύλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαρια χαριζω 3τσοπανοσκυλα εμβολιασμενα 1,5μηνον 2αρσενικα και 1θηλυκο το τηλ.6977224213

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 2 ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ ΣΕ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙ Ή ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ 6976626598 Ή ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΥΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΙΜΕΝΟΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ..ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗς ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΗΛ..6986322160 ΦΩΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Καλησπερα θα ηθελα να μου χαρησετε ενα κουταβακι ποιμενικο ελληνικο...6972827846!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Παιδιά εγώ εχω ελληνικό ποιμενικό κ τον έχω πάρει από τον αρκτούρο λοιπόν εγώ αυτόν τον σκύλο δεν τον αλλάζω με τίποτα κ δεν τον συγκρίνω με κανέναν άλλο σκύλο κ γιατί δεν το συγκρίνω γιατί το λέει η λέξη "ελληνικός"κ εκτός αυτού ο σκύλος είναι είναι ο απόλυτος φύλακας αλίμονο σε αυτόν που θα μπει στον χώρο του κ είναι πολύ πίστος στο αφεντικό του κ στην οικογένεια αυτού!εμένα ο σκύλος μου έχει φτάσει τα 67 κιλά κ είναι μόλις 1.5 χρονών κ ο κτηνίατρος μ είπε ότι έχει ακόμα! Αλλά ψάχνω θηλυκό κ δεν βρίσκω πουθενά για να το ζευγαρώσω! ! Αυτά έχω να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. θα ήθελα και εγώ ένα Ελληνικό ποιμενικό αν γίνετε μεσαίου μεγέθους έχω μάθει ξέρω από τον Αρκτούρο ότι ελέγχουν το μέγεθος τώρα το πως μου διαφεύγει , επίσης αν είναι κάπου μακριά δέχομαι να πληρώσω και την μεταφορά , αν δεν υπάρχει στην Αθήνα , επίσης αν βρεθεί κουταβάκι ακόμα καλύτερα το τηλέφωνο μου είναι 6948896789 , ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. anw apo 1os etous opoios xarizei kanpaidia xriazomai ena tsobanoskilo megalo panw apo 1os etous opoios xarizei kanena as epikinwnisei 6947244465 xristos thessaloniki!ena as epikinwnisei 6947244465 xristos thessaloniki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. o elinikos pimenikos se ena megethos vgenei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλησπέρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει καθαρόαιμα ελληνικά ποιμενικά κουταβάκια ας επικοινωνήσει μαζί μου στο e mail sofia_tsak88@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλησπέρα. Είμαι από Κρήτη και ψάχνω για καθαρόαιμο θυλυκό Ελληνικό Ποιμενικό. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας με καλέσει στο 6932-620710 ή στο mail: kassotakisnikos@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. θελω ελληνικο η γερμανικο ποιμενικο κουταβι οποιος χαριζει και μπορει να βοηθησει ας με παρει στο 6976667232

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Χαρίζουμε τον Βίκτορα, αλλά είναι 3 χρονών. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο tasa.plio@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. me lene giwrgo Kai eimai APO kw tha hthela na mou harisete duo gnisious ellhnikous pimenikous zevgaraki dhl oxi omws APO idia mana koutavakia fusika parakalw an kapoios mporei na vohthisei tha to ektimousa polu thl 2242069386 efharistw polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Θα ηθελα να μου χαρισετε ενα αρσενικο ελληνικο ποιμενικο καθαροαιμο, ηλικιας εως 3 μηνων. Τηλ.6994300718 ή μεσω email στο gmk7@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. δεν ειναι απαραιτητο να κανεις κατι λαθος στην συγκεκριμενη ρατσα..ειναι τσοπανης αρα το αγριο ενστικτο ειναι εντονο στον χαρακτηρα..την εχω ζησει την ρατσα κ θελει υπομονη σε περιπτωση ατιθασου χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΣ18 Μαΐου 2013 στις 12:59 π.μ.

    Εγώ έχω κουταβάκια διαστάυρωση ελληνικο με βελγικο ποιμενικό (2 ασπρα και 2 μάυρα) αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα mail στο beothan@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΣ18 Μαΐου 2013 στις 1:18 π.μ.

    Καλησπέρα σε όλους. Έχω 1 θηλυκό 1+ έτους και 4 κουταβάκια 1 μήνα περίπου (2 λευκά & 2 μαύρα) ελληνικού ποιμενικού αλλά και με γονίδια βέλγικου ποινενικού (ο παππούς τους ). Είναι υπέροχα σκυλιά γιατί αν και ημίαιμα είναι Ποιμενικά και μάλιστα από 2 τέλειες ράτσες! Χαρίζονται και όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα mail στο beothan@hotmail.com για παραπάνω πληροφορίες.

    Ευχαριστώ

    Υ.Γ. Τα σκυλιά βρίσκονται σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη αλλά μπορούμε να τα στείλουμε αν χρειαστεί και σε άλλα μέρη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Θανάση μπορείς να μου στείλεις κάποιες φωτογραφίες; gkiorvas@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ 1ΕΤΟΥΣ SOTIRIS_VATOS@YAHOO.GR 6946507086

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εχουμε 13 στρεμματα χωρο με σπιτι αποκλειστικά για τα σκυλια μας στην Αχαια. Ενδιαφερομαστε για ελληνικο ποιμενικό (κουταβακι αρσενικο ή θυληκό) άμεσα, για φυλακα αλλα και για φιλο πανω απο όλα. Η σκυλα (ενα ωραιο ημιαιμο γερμανικο ποιμενικό) που ειχαμε δυστηχώς την χασαμε (πεθανε απο δηλητηριαση) με μεγαλο αντικτυπο στο μικρο μας γιο. παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6937040891 Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ
    http://zwakia.blogspot.com/2011/03/blog-post_3572.html

    ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ
    http://zwakia.blogspot.com/2009/10/blog-post_7677.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. kalispera apo VEROIA!!xarizontai 5 koutavia ratsas elliniko pimeniko! einai periou 5 minwn ta exw apo neogennita mazi m ti mama tous! einai panemorfa k paneksupna!!! til. epikoinwnias gia osoun endiaferontai pragmatika.......6971651744

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Χρειάζομαι 2 ελληνικά ποιμενικα έχω πολλά χωράφια με ζώα. Απο Μυτιλήνη . '6972934063

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. kalimera, exo monada me 300 provata k gidia sthn elassona. xreiazomai ellinika poimenika koutavakia. opoios mporei na voithisei as epoikoinonisei sto 6977619698

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Θα ηθελα να μου χαρισετε ενα ελληνικο ποιμενικο κουταβι για φυλακα σε χωραφι 2,5 στρεματων με κατοικια στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ τα εξοδα αποστολησ δικα μου παρακαλώ επικοινωνήστε στο pan-nik@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. τασος
    θα ηθελα δυο κουταβακια ποιμενικα, εχω ζωα και τα θελω για φυλακες
    τηλ επικοινωνιας 6972385460

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. γεια σας θα ηθελα ενα ζευγαρι τσοπανοσκυλα για να προσεχουν τα ζωα μου...τηλ:6987147679

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. θα ήθελα να μου χαρίσετε 1 κουτάβι τσομπανοσκυλο (γίνεται μεγαλόσωμο) για φύλακα κοπαδιού. Αν έχετε κάτι επικοινωνιστε μαζί μου ευχαριστώ 6981316583 mail: christos11@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΟΧΛΙΑΡΙΔΟΥ7 Οκτωβρίου 2013 στις 5:18 μ.μ.

    θα ηθελα να μου χαρισετε ενα ζευγαρι κουταβια τσοπανοσκυλα (να γινονται μεγαλοσωμα)αν εχετε κατι σαs παρακαλω επικοινωνιστε μαζι μου στο mail: koxliaridoy@in.gr σαs ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. για σας.ειμαι κτηνοτροφος και θα ηθελα να μου χαρισετε ενα ζευγαρι κουταβια ελληνικα ποινενικα για φυλαξη κοπαδιου(απο λυκο).τηλ.6978897721.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. εγω ενδιαφερομαι e.kpsychology@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. marios tsagkaris zhtaw na mou xarisoun enan ellhniko tsopanoskulo exw eidh duo ta latreuw kai thahela gia fulakia megalo oikopedo 6983100357

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. KALISPERA ME LENE XRISTO MENW SE ENA XWRIO TIS KARDITSAS KAI EXTES O LUKOS MOU AFAGE DUO KATSIKES THA HTHELA NA MOU XARISETE ENA ELLHNIKO POIMENIKO GIA NA MEGALWSEI MAZI ME TA ZWA GIA PROSTASIA APO LUKO THL 6971780599

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Γεια σας.Με λενε Νικο.Ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης και ζητω να μου χαρισουν εναν ελληνικο ποιμενικο.Εχω ενα κτημα 3 στρεματα, περιφραγμενο με διαφορα ζωα,Τον θελω για φιλαξη και για συντροφια.Οποιος εχει κατι ας επικοινονησει στο μειλ n.x.interall@.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Γεια σας.Με λενε Νικο ειμαι απο την Σερρες. Εχω ενα κτημα με ζωα και υποφερω απο το συνεχες κλεψειμο σας παρακαλω να μου δωρισετε ενα ελληνικο πιμενικο τσομπανοσκιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. geia sas me lene xrhsto kai eimai apo Mytilhnh kai tha hthela na mou dwrisete ena tsopanoskylo gt exw prooblhma kai ton thelw gia fylaka kai gia na mou oriothetei ta probata..opoios exei kati as epikoinwnhsei mazi mou sto 6934710423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. sofia to thl mou einai 6932710423 ean deis to mhnhma epikoinwnhse mazi mou eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Thano ean mporeis steile mou ena sms h pare me ena thl se ayton ton arithmo se parakalw na mou dwseis merikes plhrofories gia ton Arktouro...6934710423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. χαριζω θηλυκό κουτάβι 2 μηνών,που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του ελληνικού ποιμενικού.δεν γνωρίζω αν είναι καθαρόαιμο εφόσον το μάζεψα απ'το δρομο.Οι ενδιαφερόμενοι να τσεκάρουν εδώ:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=546058728812495&set=a.544240278994340.1073741833.100002251183399&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Γειά σας!!με λενε Γιαννη Χαμπαιο και θα ήθελα να μου δωρίσετε ένα κουταβάκι ελληνικό ποιμενικό για τα πρόβατα!!!Είμαι απ τον ορεινό Βάλτο!!;Eξω απ το Aγρίνιο!!τηλ επικοινωνιας:6978171231

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3738210230209&set=a.3738209190183.1073741837.1724754610&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. αν ενδιαφερεσαι πες μου.
    τηλ 6980027240

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3738210230209&set=a.3738209190183.1073741837.1724754610&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ειναι ολες θηλυκες 2 μηνων.αν ενδιαφερεσαι πες μου τηλ 6980027240

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. χαριζονται τσομπανοσκυλα θηλυκα 2 μηνων.τηλ 6980027240

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3738213470290&set=a.3738209190183.1073741837.1724754610&type=1&theater

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3738210230209&set=a.3738209190183.1073741837.1724754610&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Γεια σας ψαχνω ενα σκυλακι ελληνικο ποιμενικο τσοπανοσκυλο....
    οποιος εχει θελω επικοινωνια...θα χαρω πολυ να ειναι σερνικο γιατι θηλυκο εχω....καλαματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Kalhspera sas diathesima voulgarika poimenika sta 280 evro thl 00359893833439

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Γειά σας. Ζητώ ένα κουταβάκι Ε.Π οιουδήποτε φύλλου. Περιοχή Ιστιαία Εύβοιας. Ευχαριστώ
    τηλ. 697 6814108

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. χαριζεται ημιαμο (μπαμπας κυνηγοσκυλο-μαμα τσοπανοσκυλο) θηλυκο 7 μηνων πληρως εμβολιασμενη κ αποπαρασιτωμενη φιλικη με ανθρωπους κ ζωα μαθημενη σε βασικες εντολες.επικοινωνηστε με το ntpapadaki@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Γεια σας. εχω ενα θυλικο 4 μηνων . τηλ 6974585123

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Χαριζεται ημιαιμο τσοπανοσκυλο καυκασιο, ειναι 5 μηνων εχει κανει ολα του τα εμβολια εχει και το βιβλιαριο του, εχει κανει αποπαρασιτωση και φοραει scalibor. Τηλ Εποικηνωνιας: 6942680102,6942672452 Ωρες: 8:00-20:30 Μονο σοβαρες προτασεις απο ανθρωπους που αγαπνε τα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ο Χατσι δωθηκε σας ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ψάχνω θυλικό ελληνικό ποιμενικό για ζευγάρωμα(καθαρόαιμο).Ο σκύλος μου είναι καθαρόαιμος ελληνικός ποιμενικός σκέτο κουκλάκι όποιος ενδιαφέρετε ας μου απάντηση σε σχόλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Χαριζονται 3 κουταβια ελληνικοι ποιμενικοι 2 θηλυκα, 1 αρσενικο τηλ 6977909704

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. γεια σου Έμμη

    θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σκυλάκια?

    πχ αν είναι καθαρόαιμα, ποσο μηνών είναι, αν μπορώ να έρθω να τα δω κλπ

    Αν μπορείς στείλε μου στο email που θα δω την απάντησή σου άμεσα και σίγουρα

    giannis_boyl@hotmail.com

    σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Καλημερα ψαχνω καποιον που να χαριζει ελληνικο ποιμενικο καθαροαιμο κουταβι. 6907971705 ευχαριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Λευκος Ελληνικος ποιμενικος _9,1/2 μηνων αριστος φυλακας για κτημα _ τηλ 6978198027 ,

    εντος ΑΤΤΙΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. KALISPERA.OPIOS XARIZEI KOUTAVAKIA ELINIKA POIMENIKA MEXRI 6 MINON AS EPOIKENONISI STO 6975362106

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Αθανασιος μουλκιωτης9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:54 μ.μ.

    αν υπαρχει κουταβι ελληνικος ποιμενικος (αρσενικο)και χαριζεται να επικοινωνησει στο 6980116128

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΑΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΛ.6984715502

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. kalispera ediaferome gia elliniko poimeniko,perioxi attiki 6972106393

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. γεια σας εδιαφερομε για ενα ελλινικο ποιμενικο τσομπανοσκιλο παρακαλο παρε με τηλεφωνο για να ξερω

    2691032602

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Endiaferome gia arseniko elliniko poimeniko koutabi kataprotimisi leuko. An xarizete kapoio apikinoniste sto 6940836932

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΣ20 Νοεμβρίου 2014 στις 3:01 π.μ.

    Καλησπέρα. Χαρίζω, για συντροφιά μόνο, ένα θηλυκό ημίαιμο (ελληνικός και βέλγικος ποιμενικός) τσομπανόσκυλο 3 ετών εμβολιασμένο με βιβλιάριο. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Είναι ήρεμη και φιλική. Δυστυχώς όμως δυσκολεύομαι να τη συντηρήσω πλέον διότι έχω άλλα 2 σκυλιά. Όποιος είναι πρόθυμος να την αγαπήσει και να της προσφέρει ένα ζεστό περιβάλλον ας επικοινωνήσει στο email: Βeothan@hotmail.com

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top