Menu

Κριός: Ο σκύλος Κριός είναι παιχνιδιάρης και χαρούμενος. Θα γαβγίσει και θα θυμώσει για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια θ΄αρχίσει να τριγυρίζει ξεχνώντας τελείως τι τον έκανε έξαλλο. Του αρέσει να τρέχει και να παίζει και θα πέσει σε κατάθλιψη, αν δεν έχει τη δυνατότητα για αρκετή άσκηση. Το σκυλί αυτό θα παραμείνει νεανικό, ακόμη και στα γεράματά του. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν σκύλο Κριό να έχει στο πρόσωπό του κάποια ουλή.
Ταύρος: Ο σκύλος Ταύρος είναι εξαιρετικά πεισματάρης και ισχυρογνώμων, και με την πάροδο του χρόνου γίνεται χειρότερος, οπότε είναι πολύ σημαντικό η εκπαίδευσή του ν΄αρχίζει νωρίς. Όταν βρίσκεται στη φύση, συνήθως είναι ήρεμος, αλλά μπορεί να θυμώσει πολύ, αν αισθανθεί πως απειλείται. Ο Ταύρος πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, γιατί μυρίζεται από μακριά τα γλυκά, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα σκυλιά. Το αξιαγάπητο και στοργικό σκυλί Ταύρος απαιτεί πολλή ενίσχυση και προσοχή για να είναι ευτυχισμένο. Ίσως χρειαστεί να το προπονείτε εσείς ο ίδιος.
Δίδυμοι: Τα σκυλιά Δίδυμοι χρειάζονται πολλά ερεθίσματα και παιχνίδια. Είναι πολύ ομιλητικά και μπορούν να μιμούνται ακόμα και τους ήχους που κάνετε. Η ανάγκη τους να είναι το κέντρο της προσοχής και η φλυαρία τους δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Μπορεί να χρειαστεί να εκπαιδεύσετε το σκυλί αυτό, ώστε να μη γαβγίζει πολύ, καθώς έχει πολλή ανάγκη την επικοινωνία. Το να του μιλάτε, λειτουργεί πολύ καλά με αυτό το ζώδιο και μπορείτε να πάρετε πολλές απαντήσεις από τη συνομιλία σας μαζί του. Η κακή διάθεση θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν κρατά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι προπονήσει του πρέπει να είναι σύντομες και καλά κατανεμημένες χρονικά.
Καρκίνος: Ο σκύλος Καρκίνος θα σας αγαπά για πάντα, ακόμη κι όταν τον μαλώνετε. Μπορεί να σκυθρωπιάσει για λίγο, αλλά θα σας συγχωρήσει. Δείχνει συνήθως μεγάλη αγάπη για το νερό και την κολύμβηση, έτσι μπορείτε να του δίνετε αυτή τη δυνατότητα για να νιώθει χαρούμενος. Στα σκυλιά Καρκίνους αρέσει πολύ συχνά να ουρλιάζουν, ακόμη και όταν βλέπουν το φεγγάρι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε φαινόμενα καταθλιπτικής συμπεριφοράς που μπορεί να παρουσιάσει. Η έλλειψη προσοχής μπορεί να αποβεί καταστρεπτική γι΄ αυτό το σκυλί, ιδιαίτερα όσον αφορά το φαγητό του, αφού η λαιμαργία και υπερφαγία δεν είναι ασυνήθιστες.
Λέων: Ο σκύλος Λέων έχει ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής και χρειάζεται πολλή υποστήριξη. Δεν είναι ένα σκυλί που μπορείτε να αγνοήσετε. Όταν αφεθεί αφύλακτος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο σκύλος Λέων μπορεί να γίνει μελαγχολικός και θα χρειαστούν κάποια σπέσιαλ δώρα και μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά σας, προκειμένου να καταφέρετε να τον φέρετε στα ίσα του. Δώρα και έπαινοι θα εμπνεύσουν αυτό το σκύλο να κάνει τα πάντα για σας.
Παρθένος: Ο σκύλος Παρθένος είναι γεννημένος θεραπευτής. Θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, όταν νιώθει πως δεν είστε καλά και θα βάλει στην άκρη τη δική του ευχαρίστηση, προκειμένου να σας φροντίσει. Το κουτάβι Παρθένος εκπαιδεύεται από πολύ νωρίς και δεν του αρέσει να ζει σε περιβάλλον που δεν είναι καθαρό. Το μπάνιο με τα αφρόλουτρά του το κάνει ευτυχισμένο. Ωστόσο, ίσως νιώσετε καμιά φορά ότι σας κοιτάζει με αποδοκιμασία. Ο σκύλος Παρθένος περιμένει από εσάς να είστε τέλειος από κάθε άποψη και αν δεν είστε, θα σας ρίξει σίγουρα ένα περιφρονητικό βλέμμα. Είναι το ιδανικό σκυλί για να εργαστεί ως σκύλος θεραπείας.
Ζυγός: Ο σκύλος Ζυγός είναι ευτυχισμένος, όταν αγαπιέται και νιώθει ότι τον προσέχουν και τον φροντίζουν. Αυτό το σκυλί μισεί τη μοναξιά, γι΄αυτό συνιστάται οπωσδήποτε, αν δουλεύετε πολύ, να του πάρετε ένα άλλο κατοικίδιο για συντροφιά. Η ανάγκη για καλλωπισμό και προσοχή είναι πολύ έντονη σε αυτό το ζώδιο. Ο σκύλος Ζυγός μπορεί εύκολα να μπερδευτεί και να βρεθεί σε σύγχυση, γι΄αυτό θα πρέπει να είστε πολύ σαφής, ως προς το τι περιμένετε απ΄αυτόν, αλλιώς θα καθίσει απλά να σας κοιτάζει με μια περίεργη έκφραση. Θα προσπαθήσει να συνυπάρξει με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, καθώς και με τα υπόλοιπα κατοικίδια του σπιτιού. Μην ξεχνάτε να του λέτε «σ ‘αγαπώ», τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και ο Ζυγός σκύλος σας θα σας το ανταποδώσει με πολλά φιλιά.
Σκορπιός: Ο σκύλος Σκορπιός είναι ικανός να πεθάνει για σας και είναι εξαιρετικά προστατευτικός και κτητικός. Αν δεν τον βάλετε από κουτάβι σε ένα σπίτι, όπου υπάρχουν κι άλλα κατοικίδια, μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στην πρώτη γνωριμία του μ΄αυτά, ή ακόμα και με τα παιδιά του σπιτιού. Γι΄αυτό το λόγο θα χρειαστεί οπωσδήποτε κάποια ειδική εκπαίδευση. Καθώς έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση, ο σκύλος Σκορπιός θα νιώσει ότι κάτι είναι λάθος προτού συμβεί, και μπορεί να κλαψουρίζει, προσπαθώντας να σας προειδοποιήσει. Επίσης, θα ξέρει ακριβώς τι σας συμβαίνει, αν είστε εργένης και πρόκειται να βγείτε ραντεβού με μια νέα γνωριμία. Ο σκύλος Σκορπιός έχει τεράστια ψυχική δύναμη και είναι αυτός που θα βρει το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι, ακόμα κι αν βρεθεί στην άλλη άκρη της χώρας.
Τοξότης: Ο σκύλος Τοξότης θα είναι ο φιλαράκος σας, αυτό είναι σίγουρο. Θα χαρεί απίστευτα να πάει κατασκήνωση, να τρέξει, να κάνει κόλπα, να βγείτε μαζί βόλτα με το αυτοκίνητο, και ανυπομονεί πολύ να συμβούν όλα αυτά. Φιλικός και εξωστρεφής, ο σκύλος Τοξότης μπορεί τη μια στιγμή να μοιάζει με έναν κομψό πρωταθλητή και μέχρι ν΄ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας να μετατραπεί σε κλόουν. Ένας πραγματικός σύντροφος με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Αν του δοθεί η ευκαιρία, του αρέσει πολύ να κόβει βόλτες μόνος του.
Αιγόκερως: Ντελικάτος στα νιάτα του, αλλά πιο ξένοιαστος καθώς μεγαλώνει, ο σκύλος Αιγόκερως είναι ένα πραγματικό οικογενειακό σκυλί. Του αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και θα απαιτήσει ειδική τροφή και προσοχή. Θα ψάξει να βρει την καλύτερη θέση μέσα στο σπίτι για να κοιμηθεί, ακόμα κι αν πρόκειται για τον πανάκριβο καναπέ σας, και θα περιμένει να δεχτεί την προσοχή ακόμα και των επισκεπτών σας. Ο σκύλος Αιγόκερως θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο και ισότιμο στο νοικοκυριό. Αν του βάλετε περιλαίμιο, φροντίστε να είναι ακριβό και κομψό, αλλά κατασκευασμένο από φυσικές ίνες. Αυτό το σκυλί δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε κάτι φτηνό.
Υδροχόος: Ο σκύλος Υδροχόος ως εραστής της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας, λατρεύει την περιπλάνηση και τις γνωριμίες με τους ανθρώπους. Αποδέχεται εύκολα τα άλλα κατοικίδια του σπιτιού, ενώ μπορεί τη μια στιγμή να γίνεται κλόουν και την άλλη να εξαφανίζεται ως δια μαγείας από μπροστά σας. Η συμπεριφορά του μπορεί να είναι ασταθής και θα χρειαστεί εκπαίδευση για να αντιμετωπιστεί το πείσμα του. Φιλικό και πιστό, το σκυλί Υδροχόος θα απαιτήσει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο για να σκεφτεί, ό,τι μπορεί να σκέφτεται ένας σκύλος. Μερικές φορές, μπορεί να σας περάσει από το μυαλό, ότι ο σκύλος σας είναι κουτός, και στη συνέχεια εκείνος να κάνει κάτι τόσο καταπληκτικό, που να σας αφήσει άφωνο.
Ιχθείς: Το κουτάβι Ιχθείς είναι λατρεία. Φιλικό και πιστό, θα αναζητήσει τρόπους για να σας ευχαριστήσει και να αποσπάσει την προσοχή σας. Στα μάτια του συχνά υπάρχει ένα ονειροπόλο βλέμμα, ενώ του αρέσει πολύ ο ύπνος και το χουζούρεμα. Είναι έξυπνο ζώο, και θα ξέρει ότι πρόκειται να λείψετε, ακόμη και πριν πείτε στο σύντροφό σας, ότι σας προέκυψε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ζεστασιά και αγάπη είναι βούτυρο στο ψωμί αυτού του σκύλου, και μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί του ένα πραγματικά ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό το σκυλί μπορεί να δουλέψει άνετα με ταχυδακτυλουργούς. Θα σας ακούει για ώρες όταν του μιλάτε και θα αντιδρά σα να καταλαβαίνει απολύτως, αυτά που του λέτε.

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top