Menu

Tragic singer bitten by cobra on stage keeps singing for 45 MINUTES before collapsing and dying
Η 29χρονη Irma Bule, τραγουδίστρια από την Ινδονησία ήταν γνωστή για τα σόου που έδινε πάνω στη σκηνή, χρησιμοποιώντας δηλητηριώδη φίδια.Ένα από αυτά, όμως, αποδείχτηκε τελικά ο «δήμιός» της, την περασμένη Κυριακή. Η νεαρή γυναίκα έκανε ένα από τα συνηθισμένα σόου της σε ένα χωριό στο Karawang, στη δυτική Java, στην πατρίδα της. Μετά το πρώτο της τραγούδι πάτησε κατά λάθος πάνω σε μία κόμπρα την οποία μάλιστα είχε ονομάσει Rianti.

Το ερπετό δάγκωσε τη γυναίκα στο πόδι εκτοξεύοντας δηλητήριο στο αίμα της, σύμφωνα με δημοσιεύματα. «Το ατύχημα συνέβη στη μέση του δεύτερου τραγουδιού, όταν η Irma πάτησε την ουρά του ενός φιδιού. Το φίδι στη συνέχεια τη δάγκωσε στο μηρό», δήλωσε ένας θεατής με το όνομα Ferlando Octavion Auzura στα τοπικά Μέσα. Η 29χρονη όμως δεν σταμάτησε το σόου της, ενώ λέγεται ότι της χορηγήθηκε αντίδοτο. Παρόλα αυτά μετά από 45 λεπτά άρχισε να κάνει εμετούς και τελικά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά και σε λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή.

Αν και η τραγουδίστρια είχε εμπειρία στο χειρισμό φιδιών, όπως λένε οι μάρτυρες, αυτό το ατύχημα ήταν μοιραίο για τη ζωή της και φαίνεται πως δεν το αξιολόγησε σωστά παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φίδι είναι άκρως επικίνδυνο και δηλητηριώδες.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και συλλέγει πληροφορίες από το κοινό που παρακολουθούσε το θέαμα. Ένας εμπειρογνώμονας από το κέντρο ερευνών για φίδια στην Ινδονησία ανέφερε ότι τα σόου τραγουδιστών και οι χοροί με φίδια δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην περιοχή και ειδικά στα χωριά. Εξήγησε επίσης ότι ο χρόνος που χρειάστηκε το δηλητήριο για να σκοτώσει την τραγουδίστρια εξαρτήθηκε από το δάγκωμα και το πόσο κοντά στην καρδιά ήταν αυτό. «Η κόμπρα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα ελέφαντα, άρα είναι ευνόητο πώς συνέβη και με την τραγουδίστρια που ζυγίζει ίσως και λιγότερο από 60 κιλά», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε θεατής...

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top