Menu

Το αμερικανικό δίκτυο U.S.News, τοποθέτησε τη χώρα μας στην κορυφή της λίστας που ετοίμασε για τους ιδανικούς προορισμούς για
μήνα του μέλιτος.Την πρώτη θέση της λίστας, λοιπόν, καταλαμβάνει η Σαντορίνη με τις πολύχρωμες παραλίες της, την έντονη ενέργεια του εδάφους της, τα μεθυστικά χρώματά της, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και την ξεχωριστή διαμόρφωσή της.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο η Σαντορίνη είναι γνωστή για το λαμπρό ηλιοβασίλεμά της, το πλούσιο ελληνικό φαγητό και τα ρομαντικά ξενοδοχεία.

«Η Σαντορίνη είναι σχεδόν κομμένη και ραμμένη για όσους έχουν πει “δέχομαι”. Οι νεόνυμφοι που διανύουν το μήνα του μέλιτος μπορούν να χαλαρώσουν στην κόκκινη και μαύρη παραλία της ή να επισκεφθούν τα οινοποιεία του νησιού», επισημαίνει το U.S.News.

Στη συνέχεια, προσκαλεί τους ερωτευμένους να περιηγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου για να θαυμάσουν τα μοναδικά δείγματα αρχιτεκτονικής ή να ανέβουν τα σκαλιά που θα τους οδηγήσουν στον ιστορικό οικισμό Μανωλά. «Από εκεί μπορείτε να δείτε τη θέα από την Καλντέρα που κόβει την ανάσα, με υπέροχα τιρκουάζ νερά», συνεχίζει η αμερικανική ιστοσελίδα.

Ανάμεσα στους 20 καλύτερους προορισμούς για νεόνυμφους, όμως, η ελληνική παρουσία δεν περιορίζεται στη Σαντορίνη, καθώς στην 13η θέση βρίσκεται η Κρήτη.

«Αν υπήρχε μία λέξη για να περιγράψει την Κρήτη θα ήταν “ποικιλία”. Οι αμμώδεις παραλίες κρύβονται ανάμεσα σε βουνά που ξεχωρίζουν, δάση από φοινικόδεντρα φύονται στη μέση εκτάσεων, σύγχρονες πόλεις μοιράζονται ακτογραμμές με δομές αιώνων», γράφει το U.S.News και συμπληρώνει πως ο ταξιδιώτης μπορεί να «ταξιδέψει» στο χρόνο ανάμεσα στην αρχιτεκτονική της μινωικής εποχής, της ενετικής, της οθωμανικής και της σύγχρονης.


Ανάμεσα στους άλλους προορισμούς που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του U.S. News μεταξύ χιλιάδων τοποθεσιών μέχρι να καταλήξουν στις 20 καλύτερες, βρίσκονται οι: Μπόρα-Μπόρα, Μαλδίβες, Μάουι, Ταϊτή, Μπαλί, Φίτζι, Παρθένες Νήσοι, Παρίσι, Μαρτινίκα, Καουάι, Βενετία, Κρήτη, Νήσοι Τούρκς και Καΐκος, Σεϋχέλλες, Φλωρεντία, Άγιος Μαρτίνος, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Μαδρίτη, Ανγκουίλα.



Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top