Menu

Είναι δύο από τα πιο δηλητηριώδη είδη που ζουν στην Αυστραλία. Η μάχη είχε μόνο ένα νικητή και δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς
ότι η έκβασή της θα ήταν τέτοια.Ένας αγρότης από την περιοχή Gooroc, βόρεια της Μελβούρνης, κατέγραψε σε βίντεο τη μάχη ανάμεσα σε μια τεράστια αράχνη (red-back spider) και σε ένα φίδι (eastern brown snake), από την οποία νικήτρια αναδείχθηκε η αράχνη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η μαύρη αράχνη κατάφερε να ακινητοποιήσει το φίδι, τυλίγοντάς το μέσα στον ιστό της ενώ κατάφερε να το σηκώσει από το έδαφος και να το τραβήξει προς τη φωλιά της, την οποία είχε «χτίσει» στο κάτω μέρος ενός αυτοκινήτου.

«Δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Το ακινητοποίησε και στη συνέχεια το ανέβασε τραβώντας το προς τα επάνω προς τη φωλιά της» είπε ο Neale Postlethwaite.

Ο ίδιος εντόπισε το μικρό φίδι το απόγευμα του Σαββάτου με την τεράστια αράχνη να στέκεται επάνω του. Προς έκπληξή του το φίδι ήταν ακόμη ζωντανό.

«Νόμιζα ότι ήταν νεκρό και το ακούμπησα με το δάχτυλό μου. Ήταν όμως ζωντανό ακόμη» πρόσθεσε.

Το συγκεκριμένο είδος φιδιού είναι γνωστό για το πολύ ισχυρό δηλητήριό του, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό θάνατο, νευροτοξικότητα, διαταραχές στην πήξη του αίματος και νεφροτοξικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top