Menu

Έχασε τη ζωή του τη στιγμή που ετοίμαζε την ξεχωριστή λιχουδιά της περιοχής... Ο λόγος για το σεφ Peng Fan από τη Foshan, που βρίσκεται στην επαρχία Guangdong στη νότια Κίνα.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, o σεφ ετοίμαζε ένα ιδιαίτερο πιάτο με σούπα από κόμπρα Ινδοκίνας, την οποία είχε αποκεφαλίσει. 20 λεπτά αργότερα πήγε να πιάσει το κεφάλι για να το πετάξει σε κάδο απορριμάτων και εκεί έγινε το μοιραίο καθώς το κεφάλι της κόμπρας τον δάγκωσε.
Ο ειδικός στα φίδια Yang Hong-chang - ο οποίος έχει περάσει 40 χρόνια από τη ζωή του μελετώντας κόμπρες - τονίζει χαρακτηριστικά ότι: "Όλα τα ερπετά μπορούν να λειτουργήσουν έως και μία ώρα από τη στιγμή που χάνουν μέρος του σώματος τους ή και ολόκληρο το σώμα τους. Το κεφάλι παρέμεινε ζωντανό και δάγκωσε το χέρι του Peng.

Η συγκεκριμένη cobra φτύνει ένα δηλητηριώδες υγρό που περιέχει νευροτοξίνη η οποία παραλύει το αναπνευστικό σύστημα.
Ο 44χρονος Lin Sun εκείνη τη στιγμή έτρωγε στο εστιατόριο με τη σύζυγό του Su. "Ήμασταν στο εστιατόριο για τα γενέθλια της γυναίκας μου, όταν ξαφνικά ακούστηκαν κραυγές από την κουζίνα. Υπήρξαν εκκλήσεις για γιατρό αλλά δυστυχώς όταν έφτασε ιατρική βοήθεια, ο άνθρωπος είχε ήδη πεθάνει." είπε.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: "Είναι μια πολύ ασυνήθιστη περίπτωση και ήταν  ένα τραγικό ατύχημα. Ο άνθρωπος είχε πολύ σοβαρή αντίδραση στο δηλητήριο. Δεν θα μπορούσε τίποτα να τον σώσει. Μόνο το αντι-δηλητήριο (αντίδοτο) θα μπορούσε να τον βοηθήσει αλλά αυτό δεν δόθηκε εγκαίρως...
Οι κόμπρες της Ινδοκίνας είναι αυτόχθονες στη Νοτιοανατολική Ασία, συμπεριλαμβανομένων της Ταϊλάνδης, της Καμπότζης, του Βιετνάμ, του Λάος και της Βιρμανίας. Η σάρκα τους είναι μια περιζήτητη λιχουδιά και το δέρμα χρησιμοποιείται για ακριβά επώνυμα προϊόντα...

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top