Menu

Σε δικτυακό τόπο που ανήκει στην Κοινωνία της Πληροφορίας ιστοσελίδα για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα!!!Σε server που ανήκει στην "Κοινωνία της Πληροφορίας" (ΔΕΚΟ εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών) εμφανίζονται sites για κυνομαχίες, καθώς και site για πιστοποιητικά σκύλων pitbull .

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ιστοσελίδες www.MfSpitbull.net, apbtcertificate.com και apbtpedigrees.com
Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων είναι προϊστάμενος τμήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ενώ η ενημέρωσή τους γίνεται από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" ανήκει στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.
Αρκετοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης γνωρίζουν το θέμα, αλλά κανείς δεν μιλάει. Γιατί;
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω του συγκεκριμένου server της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μοιράζουν δορυφορικό πειρατικό σήμα της NOVA στα σπίτια υπάλληλων, καθώς επίσης όσοι είναι στο "κύκλωμα" έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από τα σπίτια τους χρεώνοντας, μέσω του δικτύου, τηλεφωνικούς αριθμούς της Π.Ε. Ροδόπης.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του alexandroupolisonline με την αλλαγή της κυβέρνησης έγινε προσπάθεια μεταφοράς των ιστοσελίδων εκτός χώρας, ωστόσο οι server έχουν όλες τις εγγραφές.

πηγη: http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/06/blog-post_5541.html

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top