Menu

Loch Ness monster!
Σήμερα, μια εικόνα σόναρ, που καταγράφηκε από ηλεκτροακουστική συσκευή μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, από το πλοίαρχο Marcus Atkinson, παρουσιάζει ένα ογκώδες ζωντανό αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας, μέσα στη λίμνη.Το μυστηριώδες ον
καταγράφηκε σε βάθος 23 μέτρων και το μήκος του υπολογίζεται στο 1.5 μέτρο.
Η συσκευή σόναρ του Atkinson ανιχνεύει τα ψάρια που βρίσκονται κάτω από το τουριστικό σκάφος του, κάθε τέταρτο του δευτερολέπτου.
Η εικόνα καταγράφηκε από το πλοίο όταν αυτό βρισκόταν στο κόλπο Urquhart της λίμνης και παρουσίασε ένα μακρύ κινούμενο ον, το οποίο ακολουθούσε το σκάφος για δύο λεπτά.
Η εικόνα λήφθηκε από το κινητό του Atkinson, ο οποίος κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εικόνας της χρονιάς που παρουσιάζει τη Νέσσυ, ένα διαγωνισμό που οργανώνεται από την ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχηματισμού, William Hill.
«Αφού αποβιβάστηκαν οι πελάτες μου στο Κάστρο Urquhart, επέστρεφα προς τη βάση όταν ξαφνικά στο βυθόμετρο μου εμφανίστηκε η εικόνα ενός μυστηριώδους πλάσματος. Αμέσως το τράβηξα φωτογραφία, καθώς δεν είχα ξαναδεί κάτι τόσο μεγάλο στη λίμνη. Κανείς ντόπιος δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο», ανέφερε ο 43χρονος πλοίαρχος.
«Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα ζώα στη λίμνη και τα μεγαλύτερα είναι οι φώκιες, οι οποίες δεν συγκρίνονται με το πλάσμα της φωτογραφίας. Επιπλέον, η εικόνα μοιάζει ανεξήγητη, καθώς σε βάθος 23 μέτρων είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κανείς ψάρια. Η φωτογραφία θα με βοηθήσει σημαντικά στο κυνήγι μου», δήλωσε ο 49χρονος Steve Feltham, επαγγελματίας κυνηγός του τέρατος του Λοχ Νες.

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΡΤΩΣΗ

 
Top